Beauty Products - Amazingy

   Jedan kozmeticki post. Ovi divni prozivodi su mi stigli sa sajta  Amazingy.com  sa predivnom posvetom koju nisam uslikala, a to sam shv...

   Jedan kozmeticki post. Ovi divni prozivodi su mi stigli sa sajta Amazingy.com sa predivnom posvetom koju nisam uslikala, a to sam shvatila tek kada sam pogledala fotografije, ali ko prati facebook page vec je video.
   Rec je o sajtu koji nudi razne kozmeticke brendove i na kome mozete naci dosta toga. Ja sam izabrala crni lak za nokte sa sitnim sljokicama, inace crne lakove nikako ne volim i ne praktikujem da koristim ali ovaj je pokupio moje simpatije. Ambalaza je jako prakticna,a za ostale detalje vas ostavljam sa fotografijama.

Link za proizvod : http://amazingy.com/en/natural-mineral-organic-makeup/nailpolish-remover-without-formaldehyde-toluene-dbps-free/ncla-nail-lacquer-eight-days-a-week.html








Sto se tice drugog proizvoda, ja sam se odlucila za crveni ruz, bez koga nijedna devojke ne moze.
Dosta je postojan, lepo je razmazuje sto je meni jako bitno kada biram ruzeve. Imaju ih u raznim nijansama, ambalaza je od 4ml i u jako je lepom pakovanju, tako da ce ovaj ruz vec biti u nekim od narednih postova.
Link za proizvod: http://amazingy.com/en/natural-mineral-organic-makeup/lips/lipsticks/ilia-organic-lipstick-wild-child.html



Ono sto cu da naglasim je da isporuku vrse i za nasu zemlju, a paket stize za svega 7 dana sto je pohvala, s obzirom da se za neke ceka dosta duze.





You Might Also Like

1 коментара

  1. Sajt je odlican, a i cene su lepe sto dokazuje da je sve kvalitetno. Da li si mozda platila carinu i ako nije tajna koliko?

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary