Soufeel Jewellery - New in

   Odavno nije bilo ''New In'' posta, ali sada sam imala jako dobar razlog za pisanje istog. Zapravo, stigao mi je divan po...

   Odavno nije bilo ''New In'' posta, ali sada sam imala jako dobar razlog za pisanje istog. Zapravo, stigao mi je divan poklon sa sajta Soufeel.com koji se bavi prodajom prelepog nakita. Kada sam zapocela saradnju sa njima bilo mi je jako drago zato sto cu saradjivati sa firmom koja pravi jako lep posrebren nakit. Meni je sa sajta stigla narukvica i privesci koje sam ja izabrala. Za pakovanje da ne komentarisem, sve je bilo preslatko upakovano u kutiji sto je na fotografijama, i u ovoj prelepojkesici sa njihovim zastitnim logom. Narukvica i privesci su posrebreni, i jako su dobrog kvaliteta, ispod fotografija ostavicu vam linkove da mozete pogledati sve detalje i cene na sajtu. Isporuku vrse i za nasu zemlju tako da se slobodno mozete prepustiti kupovini.



Link za narukvicu :
































You Might Also Like

4 коментара

  1. Privesci su prelepi! Oduzimaju dah. :)

    jasminadi.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Super je nakit (moracu da nabavim i ja nesto od njih, sada odmah idem na sait da vidim sta mi se svidja). Prekrasan ti je blog i postovi. Pocinjem da te pratim uzvrati:
    htpps://savrsenoalako.blogspot.com

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary