AVENE Termalna Voda

  Zasto sam se odlucila za pisanje posta o termalnoj vodi je sto su me devojke pitale zasta se ona koristi i zasto bacamo novac na iste. B...

  Zasto sam se odlucila za pisanje posta o termalnoj vodi je sto su me devojke pitale zasta se ona koristi i zasto bacamo novac na iste. Bacanje novca nije zasigurno,barem u mom slucaju.
  U postu cu vam prikazati Avene teramlnu vodu manje pakovanje koje je za torbu i mozete je naci u drogerijama a cene variraju od 600-900 din.
   Termalne vode su zapravo izvorske vode koje su obogacene minralima. Ona ima lekovita svojstva i mozete je koristiti kod razlicitih  iritacija opekotina, ekcema ili bilo kakvog ozleda koze.

  Moze se koristiti svakodnevno sto je jako dobro kako biste umirili crvenilo koze ili bilo kakvu iritaciju.
  Ja je najcesce koristim vise puta dnevno, to je obavezno posle jutarnjeg umivanja, da koza nebi ostala suva i ''dehidrirana''.
  Moze se koristiti i kao zavrsnica za sminku,posle nanosenja sminke, udaljite sprej od lica nekih 15-20cm i sasvim malo napskajte. Koza ce izgledati mnogo prirodnije i delovace sveze.
Takodje je nanosim uvece pre nocne kreme kako bi se krema bolje upijala u kozi.


  S obzirom da nam je leto vec stiglo, odlicno ce vam posluziti  i za plazu ili za posle plaze. 
Koza ce posle termalne vode biti osvezena i mozete takodje koristiti i na telu istim postupkom kao i na licu. 


Da li ste vi imali susreta sa termalnim vodama, i koji su vasi utisci.?

You Might Also Like

7 коментара

  1. Beautiful presentation, I don't know the brand, tho. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Bas mi je drago sto je i tvoja omiljena :))

      Delete
  3. Hello from Spain:Avene is a great brand. I just discovered your blog and I love the variety of themes. Fashion and beauty are some of my hobbies together with the collection of Barbies. I have a blog dedicated to those dolls that invite you to visit: all4barbie.blogspot.com If you want to keep in touch. I became a follower of your blog.

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary