GlamBox - Februar 2016

  Čitala sam i gledala dosta o GlamBox kutijama i rešila da i ja započnem da se družim sa njima. Ukoliko niste upoznati, GlamBox je kut...

  Čitala sam i gledala dosta o GlamBox kutijama i rešila da i ja započnem da se družim sa njima.
Ukoliko niste upoznati, GlamBox je kutija,rekla bih, puna iznenađenja. Radi se o onlajn pretplati na mesečnom nivou. Svakog meseca na vašu adresu stiže kutija prepuna najluksuznije kozmetike, što proizvoda za negu tela, što make-up proizvoda. Cena kutije iznosi 1299 din, moguće je pretplatiti se i na više meseci, a troškovi dostave su besplatni. Glambox kutija je jako dobra, i više nego povoljna investicija, samo 2-3 proizvoda iz kutije, ukoliko bi ste ih zasbno kupovali, koštali bi kao čitava kutija. Uz to radi se o proverenim brendovima i zaista kvalitetnim proizvodima. Što se mene tiče, ovo je za mene jedno divno otkriće i od srca ga preporučujem. Više informacija možete pronaći na njihovom sajtu: Glambox.rs. U nastavku posta sa vama delim fotografije sadržaja februarske kutije kao i detaljnije opise proizvoda.


Proizvodi koji se nalaze u kutiji :

Batiste šamponi za suvo pranje kose 
Orofluido lak za kosu
Multiactiv ultra regenerativni serum
Multiactiv natural tonirana dnevna krema
 Gerovital umirujuća regenerativna krem-maska
 Gerovital aktivna i hidratantna krema
Ela balzam od kakao butera
Victoria beauty ultra hidratantna krema
Multiactiv natural tonirana dnevna krema
Golden Rose Paris kompaktni puder
Bb kolačić u obliku srca


Batiste suvi šamponi

   Batiste suvi šampon vam za nekoliko minuta omogući efekat čiste, osvežene i uredne kose. Omogućava lekše oblikovanje istovremeno dajući kosi fenomenalan miris, volumen i negu. Dolazi u nekoliko različitih linija: Original, Blush ili Fresh idealni su za upotrebu između pranja kose, revitalizuju kosu i uklanjaju višak masnoće, XXL Volume idealan je za postizanje savrsenog volumena i uklanjanja masnoce. Suvi samponi za brinete revitalizuje kosu i uklanja visak masnoće dok se diskretna boja prilagođena brinetama, ujednačava smeđe nijanse i prekriva izrastak farbane kose. Sampon najpre promućkati i zatim poprskati koren vlasišta držeci ga 30cm udaljenog od kose, zatim rastresti kosu i stilizovati po zelji.
   Veoma sam se obradovala kada sam u kutiji videla da se nalaze ova dva šampona za suvo pranje, iz razloga što ih često koristim, samo što ih ja imam u većim pakovanjima od 200ml, a ova manja pakovanja će super poslužiti za torbu i da ih uvek nosim sa sobom. 
Cena : 50ml - 210din, 200ml - 480-600din


Orofluido lak za kosu 

Orofluido hairspray 2 je prefinjeni lak obogaćen aktivnim sastojcima koji pružaju svakoj frizuri fleksibilnost i učvrsćavanje srednje jačine. Brzosušeća formula daje kosi teksturu, istovremeno je čineci mekom, sa prirodnim izgledom i bogatim sjajem. Rasčešljanjem se lako odstranjuje bez ostataka. Neodoljiv miris sa nežnom notom vanile. Nanosi se ravnomerno prskanjem sa udaljenosti od 20-30cm. 
Cena : 500ml - 1599din 


Gerovital aktivna i hidratantna krema 

Gerovital aktivna i hidratantna krema, proizvedena da vrati hidrolipidnu barijeru kozi zbog nedostatka vlage i da stimuliše sposobnost ćelija da zadrze vlagu. Koža je elastičnija, hidrirana i dovoljno tonirana. 
Cena : 50ml - 2050din

Gerovital umirujuca regenerativna krem-maska 

  Gerovital umirujuća regenerativna krem-maska ima visok sadržaj hranljivih materija i emolijenata koji obnavljaju zaštitni film kože. Ima anti-iritirajuća svojstva, smanjuje svrab i nelagodnosti kod osetljive kože, a klinička ispitivanaj su dokazala lifting efekte. Ulje avokada, pčelinji vosak, sea i kako buter duboko hidriraju i rekonstruišu kožu, a vitamin A ima umirujuće i regenerativno dejstvo. Može se upotrebljavati kao maska ili krema. Maska: nanesite na lice vrat i dekolte i nakon 10-15minuta tupferom uklonite višak koji koza nije upila. Krema: namažite uvece u tanjem sloju. 
Cena : 50ml - 1450


 Ela kozmetika 

Ela kozmetika je od 100% prirodnih sastojaka, bez konzervanasa, aditiva mirisa i boja. Balzam od kakao putera hidrira i neguje usne i suvu kožu
Cena : 150din 

 
Multiactiv ultra energetska krema i ultra regenerativni serum

Multiactiv Ultra Energetska krema i Ultra Regenerativni Serum sadrze cak 80% filtrata puzeve sluzi i to ih svrstava u ekskluzivnunegu i obezbedjuje visoku ucinkovitost. Puzeva sluz je kompleksna mesavina  mesavina prirodnih sastojaka koji blagostvorno deluju na kozu stite je od ostecenja, infekcija UV zraka, odnosno ispunjavaju sve njene potrebe. Pogodni su za sve tipove koze.
Cena: Krema/serum 50ml - 2700 din 

Multiactiv natural tonirana dnevna krema

 Multiactiv Natural tonirana dnevna krema odlicno se uklapa u ten kzoe zahvaljujuci mineralnim pigmentima specificne strukture, pruzajuci prirodno zdravm ujednacen i odmoran izgled. Pigmenti imaju visoku pokrivnu moz i dugotrajan efekat, a zbog jedinstvene strukture upijaju visak sebuma i prilagodjavaju se prirodnom tenu. Krema istovremeno vlazi i hrani kozu jer sadrzi prirodna ulja a prisustvo UV filtera sprecava prevremeno starenje. Odgovara svim tipovima koze. 
Cena: 50ml - 430 din 


Golden Rose Paris compact powder

Golden Rose Paris Compact powder stvara glatki i barsunast osecaj na kozi, daje svetao i prirodni aspekt licu. Postoje razlicite nijansei alternative kompatibilne sa bojom koze.
Cena : 333 din 


Nesto najladje sto sam ja videla je ovaj presladak kolacic. U pitanju su Bb kolacici rucno napravljeni i ukraseni uklapaju se u sve poslovne i privatne prilike. Oni su kolacici sa idejom, dusom mesani i srcem peceni. 
Odusevljena


Da li ste se možda susreli sa GlamBox kutijom i kakvi su vaši utisci?



You Might Also Like

5 коментара

  1. great box!!!

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Zaista je odličan! Nisam do sad kupovala, a sad se ozbiljno razmišljam da kupim idući...

    ReplyDelete
  3. Da li se u glambox kutiji nalaze normalne velicine pakovanja ili se radi o manjim ml? Super je ovo sve :)

    ReplyDelete
  4. Da li se u kutiji nalaze normalne ml ili manje (testeri)? Super je paketic :)

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary