Aktuelni odevni komadi za prolece

Postove ovog tipa sam uvek volela da procitam u magazinima kao i na drugim modnim blogovima ali ih nikada nisam ''slepo'' ...

Postove ovog tipa sam uvek volela da procitam u magazinima kao i na drugim modnim blogovima ali ih nikada nisam ''slepo'' ispratila. Zapravo, niko Vama ne moze da nametne odevne komade koje cete nositi pa i sam ovaj post nema tu namenu. Zelim sa mojim pratiocima da podelim onako iz mog ugla, koji su to osnovni komadi koje bi trebalo da imate u svom garderoberu koji meni sluze i kao ''basic'' komadi. Ja sam takodje sigurna da vecinu ovih komada imate u svom garderobu, pa da zapocnemo.

Kozne jakne
Teksas jakne - kosulje
Bomber jakne
Majice - bluze sa golim ramenima
Majice sa dezenom pruga
Plisirane suknje 
Iscepani dzins
Patike u razlicitim bojama
Baletanke sa blagim spicom
Torbe sa resama
Bucket bag 






Kada su jakne u pitanju vec sezonama unazad se kozne jakne provlace kao glavni komad u celoj kombinaciji ali bih rekla da se ove sezone najvise praktikuju. Jedna kvalitetna kozna jakna vam moze posluziti za razne prilike, da li je to svakodnevna varjanta, odlazak na posao ili fakultet gde se takodje savrseno moze uklopiti i za vecernje izlaske. (Legend WW)
Teksas materijal ce se ove sezone najvise nositi u vidu jaknica. Oversize komad ce vas uciniti da jos vise izgledate u trendu.  (Orsay)
Bomber jakne su komadi koji su po meni zamenili dobru koznu jaknu,.Nose se cak i na crvenom tepihu a mozete ih naci i u materijalima od cipke sto je po meni savrseno. Za prolece su idealne i vidim da ih ima dosta u ponudi u razlicitim dezenima i sarenim aplikacijma. (Terranova)



Iz moje perspekrtive ovog proleca ponovo ce se provlaciti pruge. Da li su to majice, kosulje bitno je samo da imaju taj dezen na sebi. (H&M, Zara)

Jos jedna stvar su predivne majice i bluze sa golim ramenima. Obozavala sam to oduvek da nosim, a drago mi je sto su sada ponovo aktuelne. Ova moja je vintage i zaista mi je drago sto sam je zadrzala zato sto je sada ponovo nosiva.   (Vintage)




Ko redovno prati blog zna da plisirane suknje obozavam, da li je to kraca ili duza varjanta svakako su mi drage. Ako ih vec niste nabavili, moj vam je savet da prvo kupite neku jednobojnu zato sto cete nju najlakse kombinovati. (Vintage)

Za iscepani dzins mislim da zaista ne treba nista da naglasavam on je za svaku sezonu idealan komad. Praktican za svaku priliku i najbitnije od svega uz razlicite odevne komade uvek cete izlgedati kao da sve obukli potpuno drugaciji komad dzinsa. Link za porucivanje > Romwe 



Kada je rec o torbama i obuci, za torbe vec pretpostavljate da su to one koje imaju rese, Imam osecaj da ce se torbe sa resama provlaciti i za narednu sezonu ali zaista. U zavisnosti od boje i velicine i one vam mogu posluziti za razne prilike i uklopive su sa razlicitim kombinacijama. ( Ivana Design )
Popularni model ''Bucket bag'' torbe je odlican za preko dana kada sve vase sitnice moze staviti u njoj. Velika je sto vam daje mogucnost da je nosite na poslu ili fakultetu. 
Kod obuce, za prolece definitivno dominiraju patike. Dakle u svim bojama, dezenima. Svakako u garderoberu bi se trebalo naci jedan par kvalitetnih i po mogucstvu sarenih patika i samim tim svaka kombinacija ce moci da ih isprati. ( Nike )
Jos jedan model koji ja takodje obozavam su baletanke sa blagim spicem napred. Takvi modeli  mogu da vam vizuelno izduze figuru i odlicno pristaju svakoj gradji. 
Crne su must have,ali i u boji koze zasigurno cete biti primecene. ( TendenZ )




Da li neki odevni komad sa ove liste vec imate? I koji vrlo rado volite da nosite? 


You Might Also Like

3 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary