Estar Cosmetics - krem za negu zone oko ociju

Prvi post o   Estar Cosmetics  ste mogli da procitate pre par nedelja pa u skladu sa tim nastavljam da vam predstavljam proizvode ovog bre...

Prvi post o Estar Cosmetics ste mogli da procitate pre par nedelja pa u skladu sa tim nastavljam da vam predstavljam proizvode ovog brenda. Prvi post je bio o losionu za negu lica . Danasnji glavni akter je krem za negu zone oko ociju


Rec proizvodjaca: U kremu za negu očne zone dodali smo ekstrakte kestena i margose koji pogoduju nezi podočnjaka. Pored hidratacije, smanivanja bora i povećavanja elastičnost od sada delujemo i na  tamne krugove oko očiju. Ovo je krema za negu osetljive očne zone koja je sklona dehidrataciji i brzom nastanku bora. Ona umanjuje dubinu bora i uklanja nadutost oko očiju, poboljšava opšti izgled, a kožu čini mekom i elastičnom. Lako se upija, a može se naneti i na celo lice, dekolte i vrat. Tako upotrebljena ostavlja osećaj svežine na koži.



Ovaj krem dolazi u kvalitetnoj plasticnoj ambalazi, militraze od 50ml. Ispod samog poklopca naicicete na zastitni poklopac koji sprecava da proizvod curi ako ga negde ponesete sa sobom. Sama struktura proizvoda je u vidu kreme, ali kada je naneste ona dobija oblik gela. Blagog je mirisa koji uopste ne smeta prilikom koriscenja, i veoma se lako nanosi i razmazuje. Ova krema generalno ima ulogu da smanji pojavu nadutosti, tamnih kolutova i sitnih borica. Meni je najvise smanjila pojavu nadutosti koju imam s obzirom da se bavim poslom gde nekad provedem vise sati za racunarom ili za masinom sa sice. 

Ja sam proizvod najvise koristila ujutru i uvece ali sada kako je toplije nesto drugo praktikujem. Dakle moj savet je da ovaj proizvod obavezno drzite u frizideru kako biste imali sto bolji efekat kada je nadutost u pitanju. 
Ujutru kada zavrsim jutarnju rutinu ciscenja lica, obavezno nanesem gel koji je prethodno ohladjen s obzirom da je bio u frizideru, i oseticete savrseno rashladjenje predela oko ociju koje nece trajati dugo. Da ne dodje do zabune, nece vam taj deo gde ste naneli gel biti tokom citavog dana ohladjen, ali dobicete trenutni efekat koji je zaista odlican, Planiram da ovaj gel ponesem na letovanje koje je u avgustu zato sto znam da ce mi zasigurno trebati. 

Svakako ako imate problem sa tamnim kolutovima ili vam je ipak deo oko ociju dosta suv i nadut mislim da je ovo super proizvod. Ja ga koristim oko mesec dana i osecam poboljsanje koje mi zaista prija. 
Jos jedan savet, ako imate suvu kozu kao sto je moja povremeno ovu kremu mozete slobodno naneti i na celo lice. Svakako dobicete na hidrataciji, ali ako vidite da vam to ne prija jednostavno nemojte to vise raditi. 









Gel mozete poruciti na njihovom sajtu a cena za 50ml je 660,00rsd .


You Might Also Like

1 коментара

  1. Deluje mi zaista kao odlicno pomagalo za lepotu :)

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary