Recenzija > Dermix Hand & Nail cream

Prosao je malo duzi period kako na blogu nije bilo posta u kome otkrivam odlicne proizvode koje sa odusevljenjem mogu da preporucim i drug...

Prosao je malo duzi period kako na blogu nije bilo posta u kome otkrivam odlicne proizvode koje sa odusevljenjem mogu da preporucim i drugima. S obizrom da sam naredni proizvod koji cu vam preporuciti dosta testirala i postao je deo moje svakodnevnice odlucila sam da svoje utiske podelim sa vama. U nekim prethodnim mesecima ste videli na blogu moje utiske o Dermix brendu a danas cu akcenat staviti samo na jedan proizvod. 



Rec je o Hand & Nail cream - kremi za ruke. Kako je zimski period sada vec iza nas ja sam iskoristila priliku da ovu kremu koristim i u tom periodu kada je koza na rukama dodatno isusena da bih videla njeno pravo dejstvo. Ono sto prvo morate da primetite to je da se krema nalazi u lepom malom prakticnom pakovanju od 75ml, kazem prakticnom zato sto se ona stalno nalazila u mojoj torbi i nije zauzimala previse mesta. Pri prvom koriscenju takodje cete osetiti prelep miris koji se nezno oseca ali sasvim dovoljno da se na kozi zadrzi. Od krema razlicitih brendova koje sam probala, moram da priznam da je ova za nijansu masnija ali to je samo jos jedan dodatan plus. Primetila sam da se pri nanosenju na kozi brzo resorbuje i odmah mozete osetiti mekocu i hidratantnost koja ce ostati na kozi bez tragova masnog filma.  Moja suva koza je uzivala uz ovu kremu iz razloga sto je koza ostala i nekoliko sati posle koriscenja mekana i jednostavno se videla ta hidratantnost. Proizvod u sebi ne sadrzi paraben i nije testiran na zivotinjama sto je meni posebno drago. 


Sastav proizvoda > Aqua, Glyceryl monostearate, Glycerol, Stearic acid, PEG-100 stearate, Cetearyl octanoate, Cyclomethicone, Caprylic/capric triglyceride, Carbamid, Dexpanthenolum, Allantoinum, Magnesium stearate, Sodium benzoate, Fragrance.







You Might Also Like

1 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary