Review > UV Led lampa

Sasvim sigurno mogu reci da uvek kada dobijem odredjeni proizvod jedva cekam sa vama da podelim utiske. Bice na blogu zaista razlicitih po...

Sasvim sigurno mogu reci da uvek kada dobijem odredjeni proizvod jedva cekam sa vama da podelim utiske. Bice na blogu zaista razlicitih postova zato sto zelim iz gotovo svih tema koje su vezane za blog da imate sta da procitate. U skladu sa tim danas vam predstavljam jedan aparat koji spada u dekorativu za  nokte. Zapravo, rec je o UV lampi za susenje gel laka na noktima. Lampa mi je stigla sa sajta Enjoyours i mogu vam reci da sam veoma zadovoljna samom isporukom kao i zastitom proizvoda u transportu. 

Sto se same lampe tice, ona ima tri led sijalice od po 9w koje su sasvim dovoljne da za brzi vremenski period vas lak bude osusen. Takodje lampu imate u ponudi u osam razlicitih boja tako da imate izbora kada kupujete i kada su boje u pitanju. Jedina stvar koja mi se kod ovog proizvoda ne svidja i na sta nisam obradjala paznju je to sto aparat radi na USB prikljucak sto se meni recimo ne dopada ali ne znaci da vama to mozda nece odgovarati. 











You Might Also Like

7 коментара

  1. jel se ova lampica moze koristiti i za nadogradnju noktiju tj za onaj gel ? izvini sto sam malo ne upucena u to haha , informisem se :) stvarno mi se ne uzima ona velika lampa , jer mi samo treba za mene , tj za moje noktice ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potpuno te razumem, ja mislim da moze ali mozes se i na njihovom sajtu takodje vise informisati :*

      Delete
  2. Lampa mi se čini kao stvarno dobra stvar. ☺ Sjajan post. ♥

    Misseslandy

    ReplyDelete
  3. preslatka je!taman su se i meni obratili pa sad znam sta bih mogla naručiti.


    btw ta boja laka je savršena

    http://babylovesfashion.blogspot.hr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Etoo imas sada jednu ideju a i mogu ti reci da je super stvar :)

      Delete
  4. How interesting!
    I like to know the product!

    Dany
    www.brechodanylins.com.br

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary