Beauty > Lines Lashes trepavice

Izuzetno mi je drago sto imam priliku da sa vama podelim ovaj post u kome cu vam nesto vise reci o jednom domacem brendu vestackih trepavi...

Izuzetno mi je drago sto imam priliku da sa vama podelim ovaj post u kome cu vam nesto vise reci o jednom domacem brendu vestackih trepavica. Znate i sami koliko podrzavam gotovo svaku ideju i pricu kada je rec o osnivanju odredjenog brenda u nasoj zemlji samim tim mi se njihova bas dopala. Zapravo rec je o brendu Lineslashes koji je osnovala sminkerka Jelena Djordjevic. Moram da priznam da mi je tek posle saznanja da iza pomenutog brenda stoji profesionalni sminker bilo jasno zasto su ove trepavice jako dobro izradjene. 

Zaista moram da pohvalim samu ambalazu na kojoj je jasno naznaceno sta kupujete kao i gde mozete pronaci sam proizvod. Takodje su istaknute i drustvene mreze kao i sam sajt na kome mozete videti celokupan asortiman. U nastavku posta videcete 6 razlicitih modela dok vas na sajtu ocekuje ukupno 16. Same trepavice su izradjene od izuzetno kvalitenih materijala, ono sto sam ja prvo primetila jeste tresa na kojoj su trepavice, dakle ona je izuzetno mekana sto je jako bitno kod nas sa osetljivim ocima, ne samo zbog toga vec i zbog lakseg nanosenja. Oblik je praktican i prilagodljiv svakom oku a vi ih svakako i mozete skratiti ako za to ima potrebe. Ali kada je o skracivanju rec tu ne nastupate kao kod obicnih trepavica koje mozete kuputi u raznim drogerijama, makazama, nego uklanjanjem snopova od kojih su same trepavice i sastavljene. Kada ih stavite na oku ne osecate onu tezinu kada nosite vestacke trepavice, vec su ove toliko lagane da cete zaista zaboraviti i da ih imate, i pritom da naglasim da je njihova tresa dosta lagana i tanka tako da na prvi pogled ka oku necete ni primetiti da ste ih stavili. 
Na sajtu imate zaista jako lepog izbora i trepavica za sve prilike, meni su za oko bas zapale ''Every day'' sto znaci da ih ne morate nositi u odredjenim prilika vec i svakoga dana zato sto ih mozete koristiti i po nekoliko puta sto je jod jedan dodatni plus za ovaj brend. 


















You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary