Make up > Golden Rose omiljeni proizvodi

Jedan od paketa koji se nasao na  Naissus Blogger Fair je i upravo iz Golden Rosa , jedan od meni omiljenih make up brendova. Vec dugi niz...

Jedan od paketa koji se nasao na Naissus Blogger Fair je i upravo iz Golden Rosa, jedan od meni omiljenih make up brendova. Vec dugi niz godina pa slobodno mogu reci jos iz doba srednje skole vezana sam za ovaj brend i izuzetno mi je drago sto u ovom poslu i saradjujem sa njima. Zato cu vam danas u nekoliko reci predstaviti proizvode koji su se nasli u tom paketu. 


Prvi proizvod je onaj koji i najcesce koristim a to je Longstay Matte Face Powder odnosno puder u kamenu za matiranje lica. Pre svega moram da se osvrnem na ambalazu koja je izuzetno dobro izradjena. Rec je o plasticnoj ambalazi, crna plastika je u pitanju. Jako dobra stvar je sto sama ambalaza sadrzi zastitu proizvoda koja je u vidu poklopca koji je od prozirne pvc plastike. Zatim tu je i sundjercic za nanosenje proizvoda i ogledalce tako da je proizvod praktican i za nosenje u torbici kada ste na putu cisto malo da popravite make up. Puder je za matiranje lica i lepe je svilenkaste strukture. Ne trusi se kada koristitite cetku tako da se jako dobro nanosi. Stapa se lepo sa tecnim proizvodima, puderima i podlogama i daje lep prirodan izgleda. Takodje ima i jako lepu pokrivnu moc tako da dobijate jako lep i svez izgled koze. 



Naredni proizvod je jedan za usne a rec je o Sheer Shine Stylo Lipstick spf25. Ukoliko ste se zasitili teskih mat ruzeva za usne onda je ovaj pravo osvezenje za vas. Zapravo, cela Sheer Shine kolekcija ruzeva je bazirana da bude lagana kada se nanese i da ne osecate teret na usnama kao kada nanosite one mat varjante. Prakticna crna ambalaza proizvoda 3g sto je sasvim dovoljno proizvoda. Kod ovih ruzeva necete dobiti jaku pigmentaciju i trajnost vec je ovaj ruz nesto na bazi balzama za usne u boji. Jako lepe hidrira i mozete ga nekoliko puta nanositi tokom dana. Moj je u nijansi 03 jako lepa braon neutralna boja.
Kada je o lakovima za nokte rec meni je stigla jako lepa nijansa iz kolekcije Ice Chic u broju 114. Kockasta ambalaza u kojoj se nalazi proizvod od 10.5ml. Cetkica je srednje sirine ali je izuzetno precizna. Dovoljan je jedan sloj da nanesete da bi boja bila potpuna. Lak vam moze potrajati i nekoliko dana.  
Sa noktiju prelazimo na oci, zapravo imamo jedan proizvoda za obrve. Brow Color Tinted Eyebrow Mascara je maskara za obrve. U mini pakovanju od 4.2ml koje izgleda kao maskara nalazi se proizvod za obrve. Mini cetkica koja je prakticna za nanosenje. Tekstura je nesto nalik maskari ali vam samim tim lepo zagladi obrve ali pored nje je takodje bitno da vam ona nece dati oblik obrvama vec ce ih samo lepo obojiti i dati volumena. 





Maskare su meni omiljeni proizvodi za sminkanje a ova Lash Plumping se meni izuzetno dopala. Pakovanje je vece i deblje od vecine maskara koje imam od 13ml. Cetkica je izuzetno velika i lepo razdvaja trepavice. Formula je tecna ali nije previse kao kod drugih maskara pri samom prvom nanosenju tako da mi se to posebno dopada. Daje trepavicama lep volumen i gustinu i to pri samo jednom nanosenju. Sto je hajlajtera tice, njih sam najcesce koristila u kamenu ali je red dosao da probam i one kremaste. Iz brenda Golden Rose nam dolazi Highlighter Stick Instant Radiance u broju 01 ( bright gold). Sam proizvod dolazi u formi stika koji se odvrce prilikom otvaranja. Kao osoba sa suvom kozom ovaj proizvod se jako dobro pokazao. Pigmentacija je srednja, dakle ako ga nanesete samo jednom imacete blag efekat istog ali ga mozete nositi i preko dana dok za veci efekat mozete ga naneti nekoliko puta i on nece izgledati neuredno. Lepo se blenda samo treba voditi racuna da se proizvod tako ne odstrani sa lica. 
I poslednja dva proizvoda su prajmeri za lice. Da bi se proizvod dovoljno zadrzao na licu bitno je da pre sminkanja nanesete adekvatan prajmer za lice. Ovaj brend je izbacio dva na trzistu a to su Luminous Finish sheer illuminating base i drugi Mattifying & pore minimising silky smooth matte finish. Necu vam detaljno pisati za oba proizvoda iz razloga sto cu ih spomenuti u nekim od narednih postova vec cu vam reci koji se za sta koristi. 
Luminous Finish Sheer Illuminating Base je prajmer koji licu daje blistav sjaj i svetlucavu zavrsnicu. Ovaj prajmer ce pre svega odgovarati osobama sa suvom kozom lica zato sto ce dati lep sjaj i hidrataciju i samim tim ce puder lepo kliziti kada se nanosi. Drugi prajmer je Mattifying & pore Minimising Silky Smooth matte finish  i njegov zadatak je da spreci visak sebuma i produzi trajanje pudera i samim tim da matira lice. 



You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary