Beauty > Olival nega za lice telo i kosu

Do sada niste imali prilike da citate o Olival kozmetici ali danasnji post cu upravo posvetiti proizvodima ovog brenda. Olival kozmetika ...

Do sada niste imali prilike da citate o Olival kozmetici ali danasnji post cu upravo posvetiti proizvodima ovog brenda. Olival kozmetika u svojim sastojcima proizvoda koristi pre svega prirodne sastojke a najcesce ulja. U svom asortimanu broji oko 100 proizvoda a to su nekoliko glavnih linija za lice, telo, kosu linija SUN, kao i posebna nega i SPAOvaj brend u Hrvatskoj postoji dvadeset i jednu godinu, svoje proizvode zasnivaju na korišćenju sirovina prirodnog porekla, koja pakuju u zapadnom delu Zagreba.
Priznajem da su mi iz njihove ponude najzanimljivija bila ulja i jedva sam cekala da ih probam i sada cu vam prenesti svoje utiske o svakom proizvodu posebno. 



Carobno suvo ulje - dolazi u jako lepoj staklenoj ambalazi, iskreno ulja mi se najvise i svidjaju kada su upravo u takvom pakovanju. Izgleda veoma luksuzno i jako je lepo izradjeno. Ovo carobno suvo ulje moze da se koristi gotovo za celo telo, dakle lice telo i kosu, posebno mi se dopada sto je visenamensko. Sadrzi kombinaciju prirodnih sastojaka, pet prirodnih ulja ( lesnik, argan, jojoba, ruza i makadamija ) koja kozu cine mekanom i svilenkastom a vrhove kose nahranjenim i zasticenim. Kada se nanese na kozu jako se brzo upija i ostavlja suvi trag na kozi tako da se odmah posle toga mozete obuci. Mozete ga koristiti i posle suncanja zasto sto tada koza dodatno gubi svoju vlaznost i mekocu.
Carobno zlatno ulje - se nalazi u istom pakovanju kao i suvo ulje. Pored istih sastojaka sadrzi zlatne cestice za telo lice i kosu. Zbog svog zlatnog sjaja ovo suvo ulje daje kozi za nijansu tamniju boju a posebno je dobro za naglasavanje preplanulosti i kosi naglasava sjaj.  I suvo ulje kao i ovo zlatno na kozi ostavljaju jako lep miris i izuzetno se brzo upija. Malo sam vise koristila suvo ulje za razliku od ovog zlatnog i moram priznati da mi je koza posle njega izuzetno mekanija na dodir. 
Miceralna voda sa uljem smilja - dolazi u plasticnoj prozirnoj ambalazi kao i vecina miceralnih vodi za lice sadrzine 500ml. Jako je prakticna ambalaza tako da se lepo nanosi na tupfer. Prvo cete primetiti jako lep i prirodan miris limuna sto zaista prija kod proizvoda ovoga tipa. Jako lepo odklanja blagu sminku sa lica ali za jaci make up potrebno je vise puta da se predje sa tupferom. Posle koriscenja ostaje vam mekana i hidrirana koza sto se meni posebno dopada zato sto ne volim onaj efekat zatezanja. 
Ekstra hidratantna krema sa uljem smilja - za normalnu suvu pa cak i osetljivu kozu lica. Krema dolazi u plastcnoj beloj ambalazi koja ima jako prakticnu pumpicu za doziranje proizvoda. Hidratantna krema s uljem smilja za dnevnu negu namenjena je normalnoj, suvoj i osetljivoj koži lica. Vlaži, hrani i dubinski neguje kožu visokokvalitetnim uljima jojobe i pšeničnih klica. Ulja mrkve i matičnjaka toniziraju kožu. Glavna aktivna svojstva su: eterično ulje smilja potiče obnavljanje i sprečava nastajanje bora. Brzo se upija, a nakon nanošenja koža je  glatka, svilenkasta i zategnuta. Kremu je najbolje naneti u jutarnjim satima nakon umivanja, a delovanje traje gotovo tokom celog dana. Moja koza je suva ka osetljivoj i ova krema mi zaista prija. Nanesem je u toku dana i osecam da je posle nje koza nahranjena i dodatno hidrirana. 








You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary