Review product > Burra proizvodi za negu

Pre mozda godinu i nesto dana upoznala sam se sa brendom Burra kozmetika i od tada je postala deo moje svakodnevnice. Vec ste imali prilik...

Pre mozda godinu i nesto dana upoznala sam se sa brendom Burra kozmetika i od tada je postala deo moje svakodnevnice. Vec ste imali prilike da citate o odredjenim proizvodima a danas cu vam nesto vise reci o onim koje do sada niste vidjali na blogu. 

BURЯA personal skin expert kolekcija predstavlja idealan izbor za negu i dubinsku regeneraciju kože. Formulisana je na bazi kompleksa peptida koji stimulišu metaboličke procese u koži i sintezu ključnih komponenata dermo-epidermalnog spoja. Na taj način se ojačava struktura vezivnog tkiva, sprečavajući ravnanje dermo-epidermalnog spoja koje se javlja sa godinama. Caprooyl Tetrapeptide, biomimetički peptid, efikasno utiče na smanjenje finih linija i bora dajući dugoročne i vidljive rezultate na koži.




Prvi proizvod je mleko za telo. Ovaj proizvod je namenjen svakodnevnoj nezi i zastiti normalne do suve koze. Formulisano prema fizioloskim potrebama koze, obnavlja hidrolipidni film na povrsini koze, poboljsava njenu strukturu i izgled a koza postaje glatka nezna i elasticna. Mleko je bogate kremaste strukture brzo se apsorbuje i ne ostavlja masan trag. Sadrzi ureu, arganovo ulje i skvalen . Ja sam ga najcesce koristila odmah nakon tusiranja ali i tokom dana. Lepo je ostavljao kozu hidriranom i mekanom na dodir. Ono sto se meni posebno dopalo je sto ne morate da dugo cekate da ga koza upije, jako se brzo apsorbuje. 



Pre izvesnog vremena sam podelila svoje utiske i nocnoj kremi iz iste kolekcije, tako da je red dosao i za kremu na dnevnoj bazi. Dakle rec je o Active Age defense day cream. Krema je namenjena za svakodnevnu negu, regeneraciju i rehidrataciju koze lica. Formulisana je da zadovolji specificne potrebe koze ljudi koji su konstantno izlozeni negativnom uticaju faktora spoljasnje sredine i stresa. Krema ne sadrzi parabene sto je jako dobra stvar kod kremi ovog tipa. Ja sam je koristila svakodnevno a u nekoliko navrata sam je koristila i kao podlogu pre sminkanja. Ostavlja kozu sasvim dovoljno hidriranu da koza tokom celog dana bude mekana na dodir i da se odupre svim negativnim faktorima. Dolazi u jako lepoj ambalazi od 50ml. 




BURЯA Natural mineral deodorant roll-on je efikasan dezodorans koji pruža prirodnu zaštitu od neprijatnih mirisa i obezbeđuje dugotrajan osećaj svežine na koži. Na bazi trietil citrata i sode bikarbone sa ekstraktima aloje i hamamelisa sa mineralima morske soli. Zahvaljujući formulaciji sa trietil citratom, prirodnim dezodoransom, koji stvara nepovoljne uslove za razmnožavanje bakterija i razgradnju produkata znoja BURЯA Natural mineral deodorant roll-on ne remeti fiziološke procese znojenja, a štiti od neprijatnih mirisa. Brzo se suši na koži, ne lepi se, efikasan je i bezbedan. Zbog njegove formulacije bez aluminijuma, alkohola i parabena pogodan je za sve tipove kože, a posebno za osetljivu kožu. Moram da priznam da sam jedino za ovaj proizvod bila skepticna i nesigurna kako ce se ponasati na mojoj kozi. Iz razloga sto mi je koza osetljiva a posebno na tim delovima tela. Ovaj roll-on mi nije izazvao svrab na kozi i jako se brzo upija i koza ne ostaje suva posle koriscenja. 

Naredni proizvod je Pure active care miceralni losion za skidanje sminke i ciscenje lica. Proizvod dolazi u jako lepoj prozirnoj ambalazi sa prakticnim dozerom za nanosenje proizvoda na tufer. Moram da priznam da mi se na prvu ruku nije dopao miris, ali kasnije sam se na njega navikla kada je postao deo moje svakodnevnice. Lepo skida sminku, cak i maskaru koju bas i ne moze svaki miceralni rastvor da odkloni. Ne isusuje kozu nakon koriscenja samim tim je ostavlja hidriranom. 

I poslednji proizvod za ovaj post o Burra proizvodima je Tonirani krem. Active Care sa SPF 10, je jednostavno i potpuno rešenje za zdrav i blistav izgled kože. Formulisan je na bazi inovativnih Inkapsuliranih pigmenata- BioGenic Magicolor. Ovi pigmenti se aktiviraju utrljavanjem na površini kože, čime se obezbeđuje savršeno ujednačen ten, bez efekta maske ili težine na licu. Dostupan je u tri nijanse: light, medium i dark. Zanimljiva formula koja kada se proizvod istisne iz ambalaze i krene da se utrljava u kozu promeni boju. Dakle prvo je belicaste boje da bi se kasnije apsorbovala u nijansi koze. 








You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary