Review product > Esennce make up i dekorativa

Pre izvesnog vremena na  Naissus Blogger Fair-u sam dobila nekoliko paketa od razlicitih brendova. Tu se nasao paket i od brenda Essence ....

Pre izvesnog vremena na Naissus Blogger Fair-u sam dobila nekoliko paketa od razlicitih brendova. Tu se nasao paket i od brenda Essence. U paketu su se pronasli proizvodi za sminkanje a u nastavku posta podelicu sa vama svoje prve utiske. 


Silky Touch Blush - rumenila koja koristim vec duze vreme i sa kojima sam zaista zadovoljna. Ovoga puta su tu dve nijanse 40-natural beauty i 100-indian summer. Ova rumenila dolaze u maloj prakticnoj ambalazi i mozete ih svuda nositi sa sobom. Sama struktura rumenila je svilenkasta, srednje su pigmentovana i jako se lepo blendaju. Mozete ih lepo nadogradjivati tokom dana. Jako se malo trusi kada koristite cetku sto znaci da je sasvim malo proizvoda dovoljno. 
The Little X-mas Factory Contouring palette - paleta za konturisanje lica. Paleta dolazi u cetvrtastoj ambalazi koja je izuzetno cvrsta i jako se lepo zatvara. Sam oblik proizvoda je reljefast u obliku masnice i zaista lepo izgleda. S obzirom da je proizvod za konturisanje lica, jedna strana je tamnija dok je druga svetlija. Tamnija nijansa je dosta mat ali ako bolje zagledate videcete jako malo simera. Dosta je dobre strukture, puderaste tako da se jako lepo blenda i nanosi. Nije previse pigmentovano, taman koliko je potrebne tako da necete dobiti onaj efekat fleke na licu cak i ako niste dobro izblendali. Druga svetlija nijansa je highligter koji se razlikuje od drugih koje imam, a razlikuje se u tome sto ovaj ima jako malo simera. Ali takodje kao i tamnija nijansa, lepo se nanosi i blenda. 
Correcting Liquid concealer - Tecni korektor u nijansi 30-pastel green koji dolazi u ambalazi koja izgleda kao ruz za usne. Proizvod sadrzi jako lep aplikator za nanosenje. Sam proizvod je zelene boje sto znaci da je ovaj korektor koji ja imam za prekrivanje crvenila. Nije tezak na licu i lako je lagan, nemate osecaj da ste ga zapravo i naneli. Lepo prekriva crvenilo na licu i obavezno cu ga nabaviti i u jos ostale dve nijanse. 
The Velvets - mono senke za oci. Svilenkasta struktura same senke koja se jako malo trusi, lako se nanosi i lepo se blenda. Nijanse su lepo pigmentovane, moja je 09- bahama-mama. 
Extreme lasting eye pencil - olovka za oci. Olovke su jako kremaste i lako se nanose na oci. Postojane su ali ih takodje mozete lepo nadogradjivati tokom dana. Imaju sasvim dobru pigmentaciju tako da je ne morate nanositi u vise slojeva. 
Lipliner - olovka za usne u nijansi 07 cute pink. Savrsena hladna roze nijansa bas onakva kakvu sam oduvek i trazila. Olovke su mekane i lepo se nanose na usne, odlicne se mogu koristiti i samostalno dakle bez ruza za usne. 













You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary