NAISSUS BLOGGER FAIR 2

Nedelja, 27. maj, bila je rezervisana za drugo zvanicno okupljanje koje je bilo u sjajnom ambijentu restorana '' Pandora ''...

Nedelja, 27. maj, bila je rezervisana za drugo zvanicno okupljanje koje je bilo u sjajnom ambijentu restorana ''Pandora'' u Nisu. I za ovo okupljanje bio je dobar povod a to je lansiranje portala Naissusblogazine cije cemo teme uredjivati koleginice i ja a koji ce se pre svega baviti modom, lepotom i lifestyle temama zato ga obavezno zapratite. Pored kolegijalnog druzenja imali smo sanse i da se upoznamo sa nasim citaocima koji su ovoga puta dosli da nam pruze svu podrsku. Naissus Blogazine ce biti jedini zenski portal u juznom i istocnom delu Srbije i zaista mi je drago zbog toga. U divnom ambijentu baste restorana uzivali smo i u odlicnom posluzenju koje je bilo pripremljeno i za nase goste. Kokteli, brusketi kao i kolacici samo su ulepsali celokupni utisak. 
Do narednog druzenja, kroz fotografije prenosim vam delic atmosfere. 

























I na ovom dogadjaju podrzali su nas razliciti domaci i inostrani brendovi kao sto su MultiactivKozmetika AfroditaDeborah MilanoKozmetika i parfemi, Magic beautyMoya drogerijaAden CosmeticsLlumsEssenceEvelineEucerin i Nivea i ovoga puta im se zahvaljujemo. 

You Might Also Like

1 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary