New in > Zasto su Humble Brush cetkice najprodavanije

Kada sam od raznih blogerki slusala na temu o Humble Brush cetkicama za zube, pomislila sam, pa dobro verujem da na mene nece ostaviti nek...

Kada sam od raznih blogerki slusala na temu o Humble Brush cetkicama za zube, pomislila sam, pa dobro verujem da na mene nece ostaviti neki poseban utisak. Medjutim, kada je sajt Magic beauty.rs odlucio da nam ih pokloni za Naissus Blogger Fair 2 onda sam resila i odlucila da utiske podelim sa vama. Ako niste nista znali o njima, onda ce vam ovaj post zaista biti zanimljiv i koristan. 

Same Humble cetkice za zube su 100% ekoloske od prirodnog biorazgradivog bambusovog drveta cija su vlakna napravljena od najlona. Sav materijal je razgradiv. Bambusovo drvo je prirodno i antibakterijsko sto znaci da za njegov uzgoj nisu potrebni pesticidi. Proizvod je dizajniran 2013. u Svedskoj i izuzetno mi je drago sto ga mozete poruciti online na vec pomenutom sajtu. Ova cetkica za zube je ubrzo na svetskom nivou postala najprodavanija. Osmislili su je stomatolozi sto je i dodatan razlog zasto su one toliko dobre za oralnu higijenu. Dakle, ocekivala sam malo a dobila i previse, toliko previse da sada svoju oralnu higijenu ne mogu da zamislim bez Humble cetkice. 
Ima savrsen ali totalno jednostavan dizajn. Drska je kao sto sam vec spomenula od bambusovog drveta i mozete je pronaci u nekoliko razlicitih boja. Sama cetka se nalazi u razgradivom pakovanju a unutar kutije je recikliran papir sto se meni posebno dopalo. Dakle ambalazi sam dala veliki plus dok  cetkicu jos nisam pocela da koristim, tako da sam na osnovu ambalaze i pakovanja imala velika ocekivanja od same cetkice. Dakle minimalisticki dizajn ali na koji niko ne moze da ostane ravnodusan. Vlakna lepo otklanjaju naslage sa zuba, tako da su dovoljno cvrsta ali opet i dovoljno mekana da ne ostete zubnu gledj. Cak i osobe koje imaju osetljive desne mogu da je koriste. 










You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary