Dr. Make up tecni puder od Ingrida

Vreme je da vam predstavim novi proizvod sa sajta  Kozmetikaiparfemi. rs . Rec je o tecnom puderu Dr. Make up . od Ingrida. Kako je moja ...

Vreme je da vam predstavim novi proizvod sa sajta Kozmetikaiparfemi. rs. Rec je o tecnom puderu Dr. Make up. od Ingrida. Kako je moja koza suvlja i osetljiva uvek imam velika ocekivanja od svakog pudera i skroz se prepustim njegovom testiranju.  Ovaj puder dolazi u staklenoj ambalazi, prozirnoj od 30ml. Kod pudera generalno volim sto se ambalaze tice da je prakticna i prozirna da prosto mogu da vidim koliko mi je proizvoda jos ostalo i da ima dobru pumpicu za doziranje proizvoda, od ambalaze trazim samo to i ovaj puder je u startu to ispunio. 

Sama tekstura pudera je dosta tecnija od ostalih koje sam probala od Ingrida i moja koza ga samim tim mnogo brze upija. Ja gotovo svaki puder nanosim cetkom, sundjercice izbegavam tako da se ovaj puder sa cetkom odlicno nanosi. Pre upotrebe ga obavezno promuckajte. Lepo se blenda i meni su dve pumpice bile dovoljne za celo lice. Ne ostavlja kozu suvom, ne matira je vec ce vam koza imati hidriran izgled. Posebno mi se dopada kod ovog pudera sto sadrzi hijaluronsku kiselinu a znate i sami da je ona jako pogodna za osobe su suvljom kozom lica. Sadrzi UV filtere tako da ce vam kozu zastiti od sunca i pritom vam nece zatvoriti pore. Mozete ga nadogradjivati, i nece vam se sakupiti u predelu oko nosa kao kod recimo ostalih pudera. Sto se pokrivne moci tice, srednja je, dakle nece vam bas pokriti velike nesavrsenosti na licu, tamne kolutove oko ociju i sitne bubuljice hoce ali ako imate neke vece nepravilnosti bice potrebno da nanesete i drugi sloj ali manjom cetkicom i to samo na tim delovima gde puder nije uspeo da pokrije iz prvog puta. Ono sto posebno moram da naglasim kod ovog pudera je njegova oksidacija prilikom nanosenja. Najbitnije je da izaberete slicnu nijansu koja vama odgovara zato sto ce sam puder malo promeniti nijansu posle odredjenog vremena. Ja sam izabrala nijansu 100 porcelain i lepo sam procenila kada sam birala. U ponudi imate pet razlicite nijanse. 


You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary