Nova kolekcija iz Deborah Milano - Keith Haring

Izuzetno mi je drago sto i na nasem trzistu postoje brendovi u cijem asortimanu mozete pronaci kolekcije koje se vezuju za odredjenu pricu...

Izuzetno mi je drago sto i na nasem trzistu postoje brendovi u cijem asortimanu mozete pronaci kolekcije koje se vezuju za odredjenu pricu. Kada kazem pricu, mislim na kolekciju koja je izradjena tako da su inspiracija za nastanak bili razni umetnici i dizajneri. 
Upravo jedna takva kolekcija nam dolazi iz Deborah Milano asortimana a rec je o kolekciji koja je inspirisana motivima umetnika  Kita Heringa. Verovatno se pitate ko je zapravo bio on. Za one koji ne znaju, on je bio američki umetnik koji je najpoznatiji po crtežima baziranim na grafitima koje je prvo crtao u metrou, a zatim izlagao u muzejima. Rođen je 4. maja 1958. godine u Redingu, Pensilvaniji. Doselio se u Njujork 1978. godine i počeo da koristi grad kao svoje platno, praveći crteže kredom po metro stanicama. Njegova dela su počela da se viđaju svuda, od prostora javnih murala do noćnih klubova, galerija i muzeja širom sveta. Takođe je bio poznat kao aktivista proširenja svesta o AIDS-u. 

Kao sto mozete videti i ova kolekcija na sebi sadrzi motive njegovog rada. Cela kolekcija je inspirisana njegovim radom a u kolekciji mozete pronaci Il Rossetto ruževe, 24Ore Absolute Volume maskara, 24Ore olovka za oči, kajal olovka, 2 u 1 kajal & ajlajner gel olovka, 24Ore vodootporna olovka za oči i luksuzno specijalno izdanje Trio Contour palete i Trio Blush palete. 
Moram da priznam da mi je posebno drago kada na mojoj adresi stignu kolekcije koje su inspirisane necijim radom, to me uvek posebno odusevi. 

Prvi proizvod koji je stigao na mojoj adresi je Il Rossetto Lipstick u broju 04. Ambalaza je kao sto mozete videti izuzetno lepa, a i motivi su sami po sebi efektni.Osim toga sto je ambalaza ukrasena, i sam ruz ima urezan motiv, sto je zaista za pohvalu.  Kada je ruzu rec, rekla bih da je standardna formula koju koriste za ruzeve zato sto je na usnama veoma prijatan kao i svi prethodni koje sam probala iz njihove ponude. Nijansa je dosta postojana, dakle i do nekoliko sati. Obogaćen vitaminima A, C, E, meka i kremasta tekstura, hidrira usne  i pruža blistav izgled. U ponudi imaju cak 4 razlicite nijanse ukljucujuci i 04. 


Kajal Pencil-  pa slozicete se da je ovaj proizvod svakoj devojci potreban, dakle i ako ne znate sta nekome da poklonite, ovo je uvek svakoj devojci potrebno. Ovaj se razlikuje od svih ostalih koje imam zato sto se lepo nanosi i struktura je malo mekanija od one na koju sam navikla sto je odlicno. Izuzetno je pigmentovan to je generalno i najbitnije kod ove vrste proizvoda. 


24 Ore Absolute Volume Mascara je zapravo maskara koju imate u njihovom asortimanu samo u malo drugacijoj ambalazi. Crna maskara koju svakodnevno koristim koja povecava volumen i duzinu trepavica. Dolazi u ambalazi od 12ml i ima deblju cetkicu sto se meni zapravo i dopada. U ponudi imate dve razlicite varjante Black i Extra Black. Kod maskare mi je najbitnije da ne slepljuje trepavice i ne stvara grudvice, ova to nije radila i za to je svakodnevno i koristim.  


Sve ove proizvode mozete pronaci u Lilly i Dm drogerijama kao i u Jasmin parfimerijama. 

You Might Also Like

1 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary