Review post > Organizator za nakit i obuca, sajt Dresslily

Znate i sami da sam veliki ljubitelj online kupovine i da se tu najcesce upustam kada je o kupovini rec. Imam nekoliko razlicitih sajtova ...

Znate i sami da sam veliki ljubitelj online kupovine i da se tu najcesce upustam kada je o kupovini rec. Imam nekoliko razlicitih sajtova na kojima najcesce kupujem a jedan od njih je vec uveliko poznat vama sajt Dresslily.com. Kada kazem uveliko poznat, mislim na to da vrlo cesto vidjate artikle sa njihovog sajta i s vremena na vreme vam preporucujem dosta toga. Danas za vas imam dva artikla kojima sam se podjednako obradovala, dobro, moram da priznam jednom malo manje. Ali prvo da vam kazem nesto vise o ovim patikama koje cete videti u nastavku posta. Rec je o crnim ''glomaznim'' patikama, model koji ja jednostavno obozavam. Nije bilo potrebno da se taj trend uvuce pod kozu, meni su se one dopale na prvi pogled. Medjutim, nekoliko modela koja sam probala po razlicitim maloprodajama bila su previse teska i neprijatna za nosenje, a ja sam zapravo zelela da pronadjem patike koje izgledaju masivno a da nisu previse teske zbog same strukture. Kada sam ugledala ove na sajtu nisam se nijednog momenta dvoumila da li da ih porucim, model mi se dopao samo sam se nadala da nisu previse teske s obzirom da izgledaju prilicno masivno. Medjutim, imala sam srece. Ove patike su pa slobodno mogu reci, najlakse patike koje ja imam. Pod tim ''najlakse'' podrazumevam da su teske svega nekoliko grama. Djon koji izgleda masivno kao da je izradjen od nekog materijala poput stiropora s obzirom da su izuzetno lagane. Vec sam ih nosila da bih bila ubedjena da ih zaista mogu preporucuti tako da cete ih videti u nekom narednom outfit postu. 







A sada proizvod koji mi se malo manje dopao je ovaj organizator za nakit. Zapravo zamisao je odlicna ali je velicina ovog proizvoda po meni promasena. Dakle trazila sam neki organizator na kome cu moci da odlozim tanke ogrlice koje se najvise mrse i koje neretko negde stavim i prosto zaboravim i da postoje. Trebalo mi je nesto prozirno da mogu jednostavno da vidim sta sve posedujem i ovo mi je delovalo kao idealno resenje. Ali glavni problem cete videti i kroz fotografije. Dakle, kao stalak za mindjuse to je sve odlicno izradjeno ali kada je o ogrlicama rec tu je vec visina malo promasena, po meni sama kutija je trebala da bude duza da bi sve ogrlice mogle lepo da se odloze. ali svakako ce posluziti za tanje narukvice i mindjuse. 
Ali za vas imam i kod sa popustom za kupovinu na sajtu, a kod za popust je ''DLKOL25''.








You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary