Krema za lice VOLLARE Detox Moisturizing

Sa Vollare brendom i jednim od njihovih proizvoda upoznali ste se u prethodnim postovima ali danas zelim da vam predstavim jedan novi proi...

Sa Vollare brendom i jednim od njihovih proizvoda upoznali ste se u prethodnim postovima ali danas zelim da vam predstavim jedan novi proizvod. Rec je o dnevnoj kremi za lice VOLLARE Detox Moisturizing.

Dnevna krema za negu lica je bitna koliko i nocna krema dakle taj korak nege lica ne treba preskociti. Ova je konkretno hidratantna dnevna koncentrovana krema koja sprečava transepidermalni gubitak vode i ima tri izuzetno vredna aktivna sastojka koja stvaraju prirodnu barijeru na koži koja je štiti od zagađenja iz životne sredine, uključujući i smog. Poseduje aktivni ugalj koji ima jake apsorbujuće osobine i čini kožu lica ojačanom. 
Ja sam ja koristila na razlicite nacine, kada to kazem mislim da sam je nanosila u nekoliko navrata kao podlogu za sminku ali i kada se tokom dana nisam sminkala ova krema mi je lepo stitila lice od svih stetnih uticaja i koza mi je tokom dana bila lepo hidrirana i mekana na dodir. Koza lica ce vam svakako posle odredjenog vremena koriscenja kreme biti svezija i nekako ce izgledati zdravije. Pored aktivnog ulja jedan od glavnih sastojaka je i vitamin C i E koji su prirodni antoksidantni koji stite kozne lipide sto je dodatni plus za ovaj proizvod. Izuzetno se lepo apsorbuje na licu i koza je brzo upija. Moj tip koze je suv ka osetljivom ali mi je ova krema bas odgovarala. Na sajtu Kozmetikaiparfemi.rs mozete pronaci za razlicite tipove koze. 


You Might Also Like

1 коментара

  1. good post!
    peruvian natural wave homecoming luxhairshop
    Love your blog, thank you for sharing, I am very interested.
    (๑′ᴗ‵๑)I Lᵒᵛᵉᵧₒᵤ❤

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary