Help for hair color

Drage moje, kako mi dani prolaze sa veoma visokim temperaturama za slikanje niti se ima vremena a i ovo vrelo vreme mi ne dozvoljava. Ovim ...

Drage moje, kako mi dani prolaze sa veoma visokim temperaturama za slikanje niti se ima vremena a i ovo vrelo vreme mi ne dozvoljava. Ovim postom sam resila da se posavetujem sa Vama, ono sto volim s vremena na vreme da radim jeste da malo eksperimentisem sa mojom kosom, a ono sto mi je posebno privuklo paznju su raznolike boje koje bi se na mojoj kosi posle nekoliko pranja isprale, ali se razmisljam da li to ide uz mene, i da li je bez ukusa ili ipak sa stilom?









You Might Also Like

7 коментара

  1. Pa da, brzo bi se isprale jer leti češće peremo kosu. Ja bih probala neki kolor šampon, ne bih išla toliko daleko da se farbam u tako ludu boju :-)

    ReplyDelete
  2. I ja sam mislila na nesto tipa kolor sampona ili crazy color, nikako sa farbom da dodatno ostetim kosu, jos se razmisljam :))

    ReplyDelete
  3. Nemoj nikako crazy color, to se ne ispira, dugotrajnije je od svake moguće farbe. Zapravo, mi nemamo pravi kolor šampon više, ne postoji na našem tržištu nešto što ćeš moći da staviš na kosu i da posle par pranja nemaš više. Kažu ljudi da je nešti slično tome manic panic, a možeš da probaš i sa onim šarenim maskarama kao za kosu, za pramenove, viđala sam ih u super blesavim bojama, one bi trebalo da se isperu vodom odmah :)

    ReplyDelete
  4. To si u pravu, videcu ako pronadjem nesto sto ce se zaista isprati, a ako ne onda nista :)))

    ReplyDelete
  5. Vodi racuna, danasnji kolor samponi su nekad gori i od klasicne farbe!:/ Ovde sam u Grckoj vidjala neke maske i maskare za bojenje pa probaj da ih nadjes tu!:)

    ReplyDelete
  6. Super izgleda,ali na tamo nekome;) Glasam za ne:)
    xx
    B.

    ReplyDelete
  7. Ipak sam odlucila, necu naneti ovo cudo od boja na mojoj kosi :))

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary