My favorite posts 2012

Kada sam pocela da pisem blog i da se slikam, zapravo nisam ni znala sta ce me ocekivati posle nekog vremena, mislila sam da je sve to jedn...

Kada sam pocela da pisem blog i da se slikam, zapravo nisam ni znala sta ce me ocekivati posle nekog vremena, mislila sam da je sve to jedno gubljenje vremena, ali stvari su se vremenom promenile, sve vise devojaka je posecivalo blog, vise je bilo komentara, sto dobrih, sto konstruktivnih a bilo je i onih koji nemaju veze sa vezom. Upoznala sam dosta devojaka, stekla neka nova poznanstva, moj stil se kroz postove menjao, da mi je neko rekao da cu ja nekada ovako pisati ne bih mu verovala ali za sve postoji prvi put. U 2012. godini sam otvorila svoj modni blog, krenula sam sa prodajom mojih pismo torbica, zatim je usledila i prodaja unikatnih ogrlica, i za sve to postoji plan da se to u godini koja dolazi sve prosiri, da se ozbiljnije time pozabavim, i uvek na kraju svake godine zacrtam sebi ciljeve koje bi trebalo da dostignem u narednoj godini, i sve u svemu jedna veoma lepa godina.
Sa ovim postom zavrsavam ovu uspesnu 2012. godinu,u ovoj godini su mi se desile zaista lepe stvari, bilo je i onih losih ali to mozemo da zanemarimo, jel ipak su dobre stvari ono sto nas cini srecnim.











                                                                  Srecna Nova godina.

You Might Also Like

5 коментара

  1. kako si slatka:)
    takodjer i tebi sve najbolje u 2013 ! <3

    ReplyDelete
  2. Super post, zenska, sve najbolje u 2013.oj! :-*

    peculiarchick.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Sve najbolje u 2013 :)
    Divnih kombinacija ima:**

    ReplyDelete
  4. nices outfits :) are you interested in following each other

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary