November favorites

Nova rubrika na blogu za koju sam se dugo premisljala da li da je pokrenem a to je rubrika o ''mesecnim favoritima'' dakle ...

Nova rubrika na blogu za koju sam se dugo premisljala da li da je pokrenem a to je rubrika o ''mesecnim favoritima'' dakle proizvodi koje sam najvise koristila ovog meseca i koje toplo preporucujem drugima. Verovatno se pitate zasto sam se odlucila za pisanje ovakvog posta, hmmm, pa vec duze vreme obozavam beaty blogove i youtube-re tamo zaista mozete naci resenje i otkriti dosta novih proizvoda za vasu kozu, cak i neki od ovih proizvoda koje cete videti u novembraskom favoritu sam zapravo otkrila uz pomoc drugih blogova i videa. Po meni je mnogo bolje to sve podeliti sa pratiocima u jednom videu nego u pisanju teksta jer kroz pisanje mozda se desi da nesto ispustite a ipak je drugacije kada to sve ogledate i vidite, ali za sada sve ce to biti kroz slike, a ako se ohrabrim mozda nekada i napravim video.
Za sada ce to biti samo beaty proizvodi ali u narednim mesecima bice malo drugacije, dosta ideja su tu ali polako cu sve realizovati iz pomoc vas. Dakle da krenemo :)

Neki od omiljenih proizvoda za negu kose su izmedju ostalog i ovi sa slike. Masku iz Avona mi je preporucila jedna devojka koja se bavi Avon prodajom i naglasila mi je da je jako dobra za farbanu i tretiranu kosu sto sam se i sama uverila, nije tolika tecna vec je kremasta i sto je najbitnije sadrzi arganovo ulje koje je dosta bitno za oporavak kose, korstim je dva puta nedeljno i odlicna je. 
Balzami u spreju i sami sprejevi za rascesljavanje su mi omiljeni nekako mi prijaju kosi i mnogo se lakse ocesljam sa njima, Lorealov koristim vec godinama i jos uvek me nije izneverio stim sto sam vremenom menjala pakovanja sada trenutno koristim Elseve Nutri-Gloss Light za svakodnevnu negu. Skoro sam otkrila i Nivea balzam za lakse rascesljavanje koji u sebi sadrzi keratin tako da je i on dosta dobar ali svakako ta dva balzama su odlicna. Sto se tice sampona i sprejeva za volumen i za suvo pranje kose, bila sam jak protivnik toga, nekako mi je to bilo previse da se jos to stavlja na kosi, medjutim kada sam odgledala jedan video, blogerka je objasnila zasta su oni dobri i sl i resila sam da kupim jedan cisto da probam, i verovali ili ne posle dve upotrebe jednostavno nisam mogla bez njega, produzavao mi je vremenski perio kada sam morala da operem kosu, volumen je bio prisutan i bez tapiranja i jednostavno sam bila odusevljena. Ja sam kupila Velnein sampon i za sada je ok ali imam u planu da probam jos neki ali ovaj je svakako zasluzio da se nadje u ''november favorites''
Od preparata za telo, omiljena u novembru mi je bila krema za telo iz Oriflame-a. Kreme i sprejeve za telo volim, ali kod njih mi je prvenstveno bitan miris i naravno da dovoljno neguje i da koza ostane hidrirana, a ova krema se odlicno pokazala.
Jedan od preparata koji koristim za ciscenje lica je i ovaj proizvod iz Avona koji se naso kao omiljeni u mesecu. Kao sto vidite pakovanje je pri kraju, Planet Spa Chinese ginseng je odlicno sredstvo, kremasto koristim ga ujutru i uvece pre nocne kreme i ono sto mi se dopada sto ne isusuje kozu i ostavlja jako lep miris.
 Ruzeve u zadnje vreme dosta koristim ali i dalje sam u toj nekoj neprimetnoj nijansi tj volim ruzeve koji se mnogo ne primecuju zapravo nude nijanse su mi odlicne, dugo sam trazila ruz da bude takav i ovaj iz Avona je odlican i za sada omiljeni, a za Essence proizvod nemam reci, i imam osecaj da ce biti u svakom mesecu omiljeni, kremasti puder koji se ispunio sva moja ocekivanja, savrseno prekriva, postojan ne isusuje kozu i sto je kod mene najbitnije uopste mi je iritira kozu.
 Set senki koje sam cesce koristila ovog meseca nego svih prethodno, i kreon koji je nezaobilazan u mojoj torbici za sminku :)
Od lakova dve nijanse su bile najvise na mojim noktima, to su ove dve Rapsodi i Golden Rose
Kreme za stopala su mi dosta bitne a ovu iz Avona koristim vec dve godine i naprosto je savrsena, stopala ne ostanu suva hidrirana su i koristim je jednom nedeljno i to je sasvim dovoljno. 

Nestrpljivo cekam vase komentare :)

You Might Also Like

8 коментара

  1. Zanimljiv post. Uvek volim da čitam o kozmetici:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, i ja isto obozavam postove o kozmetici uvek tu ima da se procita nesto zanimljivo :))

      Delete
  2. Hvala na post!
    Hocemo se pratit? Javi mi.

    Kiss
    PERONALBLOG | BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | INSTAGRAM

    ReplyDelete
  3. Dobar blog , zanimljiv post..

    ReplyDelete
  4. Dobar post.. Samo tako nastavi
    :)

    ReplyDelete
  5. Volela bih da pocnes da snimas video snimke o kozmetici i nacinu sminkanja,sta mislis o tome?Jako si slatka i prirodna. Cmok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, sakupljam jos hrabrosti za snimanje ali se nadam da cu jos sakupiti i podrsku pratioca pa ce mi biti lakse :)

      Delete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary