February favorites

U protekla dva meseca ovu rubriku na blogu sam totalno zapostavila, ali kako su mi neke devojke pisale kako im se prvi post o mesecnim favo...

U protekla dva meseca ovu rubriku na blogu sam totalno zapostavila, ali kako su mi neke devojke pisale kako im se prvi post o mesecnim favoritima dopao resila sam da napravim novi post i videla sam zaista dobre reakcija na prvom postu tako da sam resila da ovu rubriku nikako ne zapostavljam ubuduce. To su mahom proizvodi iz nasih drogerija tako da su svima dostupni za kupovinu a ja sam ih najvise koristila u proteklom mesecu, pa da pocnemo.
Proizvodi koji su u postu su:
Velnea hand soap
Essence BB cream
Schwarzkopf Gliss hair repair
Aura ruz acapulco 82
Essence ruz Cotton candy10
Garnier Micellar Cleansing Water
Avon Leave-in treatment
Syoss Heat-protect spray
Loreal elseve dvostruki serum
Avon skin so soft losion za telo
Velnea face cream za suvu i osetljivu kozu
Proizvode za kosu nekako najvise kupujem radi odkrivanja sve boljeg i boljeg proizvoda, cak i kada pronadjem to sto mi odgovara uvek volim da probam novi proizvod koji je izasao na trzistu, zapravo, u stanju sam da vise kupujem proizvode za kosu nego za lice, hmmm sve je to stvar navike.
U proteklom mesecu ova cetiri proizvoda sam najvise koristila i preporucujem ih drugima. Maske za kosu cesto menjam a ova Schwarzkopf-a se jako dobro pokazala, nije uopste retka gustina maske je sasvim ok i na njoj je naglaseno da je za jednominutno drzanje na kosi medjutim ja je nikada nisam ni toliko drzala i odlicno se pokazala, kosa je meksa i neki put nije ni potrebno naneti balzam za rascesljavanj u spreju zato sto je maska vec ucinila svoje dala kosi mekocu tako da moze lepo da se rasceslja. 
Loreal elseve dvostruki serum, je za sada najbolja stvar koju sam kupila za negu kose, na akciji je bio oko 500din u Liliju. On sluzi za izuzetno suve i ostecene vrhove, i u pakovanju se nalaze dve male bocice iz koje izlaze dve vrste tecnosti crvena i bela tako da kada se to pomesa onda daju pravi efekat preparata. Ja ga nanosim na mokroj i suvoj kosi ali mi se nekako cini da je mnogo efektniji kada se nanese posle feniranja zato sto je kosa vise mekana i dobija svoj sjaj. 
Syoss heat protect styling spray je preparat koji se koristi da bi kosu zastitio od toplote pri feniranju peglanju kose i sl. S obzirom da se plava kosa treba vise negovati da nemam ovog preparata uopste nebi ni koristila presu, figaro i ostale stvari koje dodatno isusuju kosu, Syoss je odlican da vam zastiti kosu od toplote izazvane feniranjem i sprecava da vam toplota isusi kosu i kosa je posle mekana i kao da nije ni tretirana. PREPORUKA :)
Avonov tretman za suvu i ostecenju kosu ja koristim najvise da bi mi kosa lepo mirisala. Nema toliko jak efekat na mojoj kosi da je omeksa ali ostavlja neverovatno lep miris.
Garnier-ova miceralna voda za lice je proizvod za koji imam samo reci hvale.Zapravo od kada znam za sebe uvek sam u potrazi za nekim preparatom za ciscenje lica koji mi nece posle ciscenja isusiti lice ili ga ostaviti da previse sija. Za ovu miceralnu sam saznala preko beauty blogova i bukvalno su je svi hvalili i onda sam resila i ja da je probam zato sto mi je zaista trebao dobar prozivod za ciscenje. Ona totalno ocisti lice, kao sto su neki napisali za nju pravi je ''magnet'' za necistocu na licu i sto je meni najbitnije koza mi nije suva posle koriscenja. Ja sam je kupila na akciji u Liliju za oko 600din ali zaista vredi pakovanje je od 400ml tako da ce vam trajati. 
Velnea krema za lice za suvu i osetljivu kozu ja koristim konstantno, najcesce pre sminkanja zato sto je koza lepo upija i pritom ne izaziva crvenilo na licu kao sto su neke druge kreme. Za cenu koju sam je kupila nisam ocekivala da ce imate ovakav efekat na kozi. Za devojke koje imaju problematicnu i suvu kozu kao sto je moja ova krema je idealna
Velnea tecni sapun za ruke je predivnog mirisa i sto je najbitnije nije klasican tecni sapun vec je u vidu pene ima jako lep miris od jagode i planiram da uzmem jos neki zato sto je jako dobar. 
Avonov losion za telo Skin so soft ima jako lep miris i blag zlatkast izgled, tekstura je dosta mekana i opet da naglasim miris je prelep. 
Essence bb cream se jako dobro pokazala, kupila sam je kada je bila na akciji po 139 din i prekriva onoliko koliko treba, ja je nekada koristim pre pudera nekada stavim samo nju, ne isusuje kozu i ne ostavlja prevelik sjaj. 
Ruzeve za usne pre nisam narocito volela ali u zadnje vreme ih cesto koristim i u potrazi sam dugo bila za ovakvom nijansom, Aurin je u jako lepom malom pink pakovanju a nijansa je 82 acapulco, a drugi je Essence koga sam dosta koristila u outfit postovima a nijansa je CottonCandy10.





You Might Also Like

8 коментара

  1. Odlicni proizvodi :-)
    xx

    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Divne preporuke i saveti - hvala :) Diana Kapor Vukovic

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na cemu, uvek se potrudim da beauty post bude koristan :)

      Delete
  3. Odličan tekst, a Garnier Micellar Cleansing Water je nešto najbolje što je moglo da se pojavi na tržištu :-)
    Pozdrav od čitateljke :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaa, ali u pravom smislu reci, najbolji proizvod :)

      Delete
  4. Sjajna ti je ova rubrika,nemoj nikako da je zapostavljas ili izbacujes :) Pozdrav, Ana

    ReplyDelete
  5. I really want to try that cleansing water. Nice post :)

    http://alluringalyssbeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary