March favorites

Mart mesec je dosta brzo prosao, a ja obecanje o mesecnim favoritima ispunjavam, tako da je tu post sa proizvodima koje sam najcesce korist...

Mart mesec je dosta brzo prosao, a ja obecanje o mesecnim favoritima ispunjavam, tako da je tu post sa proizvodima koje sam najcesce koristila u martu. Nisam mnogo sklona tome da cesto menjam proizvode ali ovo su neki koji su obelezili prosli mesec. I da, jako mi je drago sto vam se prethodni post o mesecnim favoritima jako dopao, hvala puno da komentarima i sugestijama. Pa da pocnemo :)
                                               
Nivea Double Effect Eye Make-up
Zewa maramice
Aura cetka za tecni puder
Garnier Essentials caring toner
Posuda za tufere Oriflame
Balea rasiergel
Garnier hydrating day cream
Essence silky touch blush
Avon body whip vanilla
Garnier Neo Soft Cotton
Avon spray parfume
Oriflame hand cream
Pantene Aqua light

Nivea Double Effect Eye Make up Remover je dvofazno sredstvo za skidanje sminke oko ociju. Meni za sada odgovara s obzirom da imam osetljivu kozu pa cak i kada skidam sminku oko ociju gledam da to bude neki preparat koji mi nece iziritirati kozu a ovaj Nivein je za sada dobar. Ne sminkam se mnogo dovoljno je da mi skine maskaru, kreon, ajlajner jedino sto mi se ne svidja je sto ostavlja malo masniji trag na kozi ali posle toga sa miceralnom vodom se sve lepo skine.
Garnier dnevna krema za lice se jako dobro pokazala na mojoj osetljivoj kozi, nema jak miris, lepo je koza upija i ja je najcesce koristim pre sminkanja. Za nju za sada imam samo reci hvale.
Garnier Vitaminised Caring Toner je odlican losion za lice, posle ciscenja koza mi je uvek crvena a ovaj preparat mi neutralise crvenilo i posle toga je koza mekana i spremna za nocnu kremu.
Pantene Aqua Light je dvofazni preparat za kosu koji sluzi za lakse rascesljavanje kose i za negu tanke dlake. Meni deluje jako dobro lepo rascesljam kosu i ostavlja mi prelep miris na kosi i kosa mi je nekako mekanija-laganija pruza taj ''lagan'' efekat kosi. Pre upotrebe treba dobro da se promucka da bi efekat bio potpun. Pakovanje su malo promenili s obzirom da ga ja koristim godinama ali je sastav ostao isti.
Balea Rasiergel je jedan od boljih preparata za brijanje. Meni ga je prijateljica kupila u DM-u zato sto kod nas u Boru ne postoji Dm. Jednostavno morate da probate preparat da biste videli pravi efekat. 
Garnier Neo je antiperspirant koji sam  jednostavno morala da probam, posle previse pozitnih preporuka koje sam citala na Beauty blogovima dospeo je i u moje ruke. Savrsen je. Ali zaista, toliko pruza mekocu, neznost, prelep miris, ja sam izabrala Soft Cotton i nisam se pokajala. 
Essence rumenilo u nijansi 50 sweetheart je perfektno rumenilo koje mi je u proteklom mesecu bilo omiljeno.
Avon Spray Parfume je fantastican sprej za telo za prelepim mirisom vanile. Ja ga buvkalno koristim stalno, i uvek mi je u torbi jednostavno obozavam miris vanile. Drugi proizvod je sa istim mirisom vanile iz Avona a to je krema za telo. Ja je takodje stalno koristim zato sto jako lepo omeksava kozu, ostavlja prelep miris i koza je jako dobro upija. 
Oriflame krema za ruke P.S. I love you je krema sa prelepim mirisom i odlicnom teksturom. Ono sto mi je bitno kod krema za ruke je da je koza brzo upija da nije previse ''vodena'' i da nije previse retka. Ova sve to zadovoljava i ima prelep vockast miris. 
A sada i nekoliko random stvari. Tu su Zewa maramice za kucnu upotrebu, uvek sam kupovala njihove klasicne maramice tj. pakovanje je bilo klasicno crveno a ove kada sam ugledala prvo sto me je privuklo je to girly pakovanje sa ovim zenskim aplikacijama i jednostavno su mi bile jako lepe, inace maramice su potpuno iste samo sto je pakovanje drugacije. 
Posuda za tufere je ono osto sam dugo trazila i ovu sam kupila u Oriflame kozmetici, klasicna ali efektna. 
I poslednja random stvar je ova cetka za sminkanje za tecni puder iz Aure. Nju sam uzela u Lilliju tako da je tamo mozete kupiti. Jako je dobra, nju zapravo stalno koristim i perem i ostala je ista kao i kada sam je kupila tako da je kvalitet jako dobar. 


P.S. Ovde imamo neke od novosti sa sajta Persunmall :

1. PersunMall now offers new customers 15% discount off on all orders. What's more, if a new customer like our official Facebook Page first and then place his or her first order on our site, he or she can get 20% off on the first order and get 10% off on all orders afterwards forever. You can always promote in each of your post. This do not have a deadline.

2. The latest giveaway for spring is on line. Pay attention to PM's official blogspot  to know the details. You can also participate as long as you have an account on both Facebook & Pinterest. Whoever lucky enough can get free chic outfits for a refreshing spring. Hope you win:):)

You Might Also Like

2 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary