January favorites

Obozavam da citam postove o kozmetickim proizvodima na drugim blogovima, tako da, kako volim da ih citam tako volim i da ih prezentujem moj...

Obozavam da citam postove o kozmetickim proizvodima na drugim blogovima, tako da, kako volim da ih citam tako volim i da ih prezentujem mojim pratiocima. Moja kozmetika se s vremena na vreme menja, najvise menjam kozmetiku za lice iz razloga sto ne mogu da naidjem na ono sto mi bas odgovara.  U januaru sam najcesce koristila ove prozivode, tako da pocnemo.
Kao sto vidite, najvise koristim drogeriske prozvode koje mozete pronaci u bilo kojoj drogeriji, tako da su svima pristupacni.




Vec sam napomenula da prozivode za lice cesto menjam, a ono cemu sam ostala verna je miceralna voda za ciscenje lica. Mixa Micerall Water je zaista predobra, imam suvu i osetljivu kozu lica tako da sam dosta toga probala za ciscenje i miceralne vode su se najbolje pokazale. Sto se tice krema za lice, e tu vec imam problem, probala sam razne ali za sada nisam pronasla onu pravu. Trenutno koristim Mixa Oil-based Rich Cream koja mi cas odgovara cas ne, razlog zaista ne znam koji je, ali eto, druga koju sam najvise koristila u januaru je ona koja je od prirodnih sastojaka Alverde krema od kamilice koja se dobro pokazala, n isusi mi lice i vrlo brzo je koza upija. 
Sto se tice krema za ruke, u zimskom periodu ih i najvise koristim, i slobodno mogu reci da sam se navukla na L'Occitane kreme za ruke koje planiram jos neke da probam zato sto su zaista odlicne.


Sto se tice preparata za kosu, ko prati blog, zna da sam na te preparate jako slaba, kupujem sve i svasta i volim da isprobam dosta toga. Kako sam boju kose promenila, promenila sam i preparate. A ono sto sam najvise koristila je izmedju ostalog Syoss Oleo Intense balzam za kosu, ja sam dugo vremena koristila jake maske za kosu pa sam resila da malo ubacim i balzam za kosu zato sto maske za kosu ne valja bas konstantno da se koriste. S obzirom da kosu cesto uvijam figarom, i stalno koristim preparate za zastitu od toplote, u januaru sam pronasla ovaj Balein -Balea Trend it up spray koji stiti kosu od isusivanja. Pre upotrebe figara ga isprskam na kosu i za sada se dobro pokazao. 
Poslednji prozivod za kosu je hidratantno mleko za kosu naravno opet Baleino, to su proizvodi koji su jako povoljni a predivno mirisu. Ovo mleko sam bukvalno potrosila sto znaci da je jako dobro i planiram da kupim jos jedno. Nanosim ga kada presusim malo kosu peskirom i odlicno se posle kosa rascesljava. 

Preparate za telo svakako stalno menjam ali ovi su bili oni koje sam najvise koristila, niste ni sumnjali odakle su :)
Balea sprej za telo sa mirisom manga je odlican, nije lepljiv i jako lepo mirise.
Gel za tusiranje od maline sa sljokicama ima jako lep miris i postojan je.
A sto se tice losiona za ruke, ovaj sam najcesce koristila pred spavanje, zato sto ima jako lep miris jagode i ne hidrira previse ruke tako da za pred spavanje je odlican.

Dekorativnu sminku nisam mnogo menjala, Maybelline BabyLips  koristim odavno i za njega imam samo reci hvale. Essence Rock Out rumenilo je perfektno, i zaista mi je omiljeno, savrseno je kao hajlajter moze dobro da posluzi, uz to sam uzela i cetku za nanosenje Essence i za sada se lepo pokazala za nanosenje. Takodje iz Essenca sam probala olovku za oci kajal pencil 01 black koju preporucujem. Od lakova za nokte, dosta njih sam kupila ali ovaj Maybelline sam najvise koristila izgleda mi se ta nijansa u januaru najvise dopala a to je 185.



You Might Also Like

7 коментара

  1. Mixa miceralnu vodu i ja koristim i jako je dobra :!!

    ReplyDelete
  2. Vecinu proizvoda sa ovog posta koristim i to vec duze vrijeme :) Odlican post :)
    http://asja91.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Odlican je post, nedostaju ovakvi postovi u blogosferi :)

    ReplyDelete
  4. Baleine kupke obožavam i stalno kupujem druge mirise :) , Shining Berry sam skoro poklonila drugarici, pa planiram i sebi da ga uzmem :) !

    ReplyDelete
  5. Hej, ako i dalje imas pakovanje od "Mixa Oil-based rich cream", da li bi mogla da mi slikas, ili ispises sastav? Nigde drugde ne mogu da nadjem. Hvala unapred!

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary