Balea - Bodylotion

Kako sam svoje pratioce navikla na jednonedeljnu rubriku o odredjenom kozmetickom prozivodu koji preporucujem, tako je i novi post dosao na...

Kako sam svoje pratioce navikla na jednonedeljnu rubriku o odredjenom kozmetickom prozivodu koji preporucujem, tako je i novi post dosao na red. Ovoga puta sam se odlucila da u jednom postu uvrstim cetiri razlicita proizvoda ali koji su za istu namenu samo razlicitog mirisa. U pitanju su Balea Bodylotion - losioni za telo. Zasto sam se odlucila bas za njih. Losione za telo generalno svi koriste, da li su to ulja ili u vidu kreme, bitno je samo da se mackamo :) Ja Balea proizvode volim, naisla sam svega na nekoliko njih koji su me razocarali ali za sada su se vecina dobro pokazala.
Losioni za telo su jako dobrog mirisa, za sada sto se tice hidratacije su ok, kada se uporedi cena i kvalitet sasvim je dobar proizvod. Ambalaza je jako lepa, a sadrzina je od 200ml.

Opsti utisak: Losione za telo koje preporucujem iz razloga sto su opet naglasavam naspram ceni, losion koji je postojan na kozi i koji ima hidrirajuce svojstvo. 

U postu cete videti cetiri losiona za telo

Kremasti uljani losion ulje badema i mirisa marule

Losion za telo beli svetovi akai bobica

Kremasti losion za telo -pistaci











Da li ste koristile neki od ovih losiona, i kakvi su vasi utisci ? :)

You Might Also Like

3 коментара

  1. meni su njihovi losioni za tijelo odlični, obavezno kupim ono veliko pakiranje.

    http://modaodaradosti.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Obozavam Baleu i svaki njihov proizvdu divno mirise :)

    ReplyDelete
  3. Odlicni su, bas volim taj brend :)
    https://instagram.com/joxynyc/

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary