Proizvodi koje NE preporucujem

Kada sam planirala da napisem post o proizvodima koji su me razocarali odnosno koje ne preporucujem bila sam ubedjena da ih imam vise. Ali...

Kada sam planirala da napisem post o proizvodima koji su me razocarali odnosno koje ne preporucujem bila sam ubedjena da ih imam vise. Ali sam ih u medjuvremenu bacila ili dala nekome kome odgovaraju, tako da su mi sada ostala samo ova nekoliko.
U pitanju su sledeci proizvodi:
Bioten Skin Moisture miceralna voda
Revlon sampon za kosu
Oriflame ulje za lice od ruze 
Oriflame cetka za nanosenje pudera u prahu
Ruz iz Oriflame-a za koji ne znam tacan naziv



Bioten Skin Moisture miceralna voda za ciscenje lica me je totalno razocarala. Ona je namenjena za suvu i osetljivu kozu kao sto je moja, sluzi za ciscenje lica. 
Necu da duzim sa recima proizvodjaca, ono sto mene odvlaci od ove miceralne vode je sto posle njenog koriscenja koza na licu mi je lepljiva i cak i posle umivanja postaje i cak previse suva. Ono sto volim kod miceralne vode je da nema nikakav miris kao sto su Loreal i Garnier,a kod ove mi miris ne prija. 

Revlon sampon za suvu i ostecenu kosu sam kupila zato sto je u tom momentu bio bas na nekom snizenju i eto prilike da ga probam. Od kada sam ga koristila nekih mozda mesec dana kosa mi je postala samo suvlja tako da ga za plavuse nikako ne preporucujem.

Ostala tri proizvoda su iz Oriflame-a. 
Ruz koji ne znam kako se zove, pakovanje mu je malo drugacije od ostalih ruzeva tog brenda. Nije uopste postojan, takodje uopste nije kremast gotovo je nemoguce lepo ga naneti.
Sto se tice ulja za lice od ruze, za to imam posebne ''reci hvale''
Ulje koje mi je na licu napravilo skoro pa opekotine. 
Probala, prezrela i ide u kanti definitivno. 
Sto se tice cetke za nanosenje pudera u prahu, ja sam uzela dve i podelila sa vama svoje razocarenje na facebook stranici gde su se jos neke devojke slozile da im uopste nisu kvalitetne. 
Dlaka je u potpunosti sinteticka, opada, kruta, pre bih je preporucila za ciscenje prasine nego za bilo sta drugo. 

To su moja iskustva sa ovim proizvodima, nadam se da vise necu nailaziti na neka razocarenja ali i ako ih budu bila trudicu se da te proizvode odmah ne bacim vec da ih prikazem vama. 


You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary