Gliss thermo protect - ulje za kosu

Vec se uveliko trudim da beauty postovi na blogu budu u tolikoj meri koliko i outfit postovi. U pocetku sam bila u nedoumici koliko ce se ...

Vec se uveliko trudim da beauty postovi na blogu budu u tolikoj meri koliko i outfit postovi. U pocetku sam bila u nedoumici koliko ce se sami postovi tog tipa vama svideti ali kada ste ih prihvatili sa odusevljenjem, nastavljamo dalje. 

Sadasnji post je kao sto sam obecala u mesecnim favoritima, proizvod za kosu. 
Gliss thermo protect Blow -dry  ulje za kosu.


Pri kupovini bilo kog preparata  za zastitu kose od toplote bila sam gotovo uvek skepticna koliko to zapravo radi. Dosta treba vremena da bi se zaista proverilo da li neki preparat stiti ili ne ali usustini prozivode tog tipa mozete gotovo na pocetku videti da li to vredi ili ne.
Mene je ovo ulje pri samom prvom prskanju odusevilo mirisom, samo sam pomislila nadam se da ovakav miris ostavlja i na kosi, zato sto je zaista lep i prijatan.
I da, miris je zaista postojan gotovo do narednog pranja kose (u mom slucaju 2-3dana).

Rec proizvodjaca: Thermo protect  Blow-Dry ulje za kosu za zastitu kose pre feniranja.
Upotreba: Naprskati na isfrotiranu pre susenja. Stiti od direktne sunceve svetlosti i smrzavanja.

Ja kosu fenom uopste ne susim, da li je to leto ili zima, ne, znaci fen nikako ne koristim, znam da to deluje cudno ali uvek ostavim da mi se kosa prirodno osusi, tako da sto se tice ovog preparata u poredjenu sa fenom ne mogu nista reci zato sto u tom slucaju nisam ni probala. Ono sa cime sam kombinovala ovo ulje je sa figarom. Bitno je da znate da se nijedan preparat koji stiti od toplote ne koristi uporedno sa presom, figarom. Mozete, ali ne da pramen ili jedan deo kose previse poprskate sprejem (u ovom slucaju uljem) zato sto tako mozete samo vise izgoreti i narusiti kvalitet dlake. Dakle kada prskate neka to bude sto dalje od pramena i u sto manjim kolicinama da pramen ne bude takozvano mokar vec da ima malo preparata na dlaci da nebi doslo do pregoravanja.

Sto se tice mog utiska, mene je proizvod zaista lepo iznenadio.
Kosa je dosta mekana posle njegovog koriscenja i dobija taj sjaj u kosi i sto se meni posebno svidja kao sto sam vec rekla, na kosi ostaje miris.

Ja cesto volim da ga nanesem na dlanove, protrljam malo i samo prodjem kroz krajeve kose koju sam vec prethodno oblikovala, ona ostane mekana i deluje zaista negovano.

Ambalaza je plasticna, zapremina je 150ml i cini mi se da se  moze naci u bilo kojoj drogeriji.









Da li ste se mozda susreli sa ovim proizvodom, i kakvi su vasi utisci?



You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary