Cetke za sminkanje - Ladyqueen

Da li da se odlucite za kupovinu cetki za sminkanje na sajtovima koji prodaju kineske cetke?  Svako na prvu pomisao ima razlicite stavov...

Da li da se odlucite za kupovinu cetki za sminkanje na sajtovima koji prodaju kineske cetke? 
Svako na prvu pomisao ima razlicite stavove, ''Ne nikako ne bih kupovala'' ili ipak ''Da, zasto da ne ''
Ja sam kada mi je sajt Ladyqueen ponudio saradnju, bila skepticna po pitanju sta da izaberem iz razloga sto se sam sajt bavi prodajom sminke i svih pratecih aksesoara uz to. 
Ok, rekla sam sebi, probacu makar cetke pa sta bude bice. Sminku ne proverenu vec ne smem da koristim zato sto kao sto vec znate imam jako osetljivu kozu lica. 
Cetke za sminkanje koje sam imala pre ovih, bile su mahom Aurine, iz Dm-a,Blush cetke,  priznajem jednu dobru Real Techniques i jos mnoge druge koje sam kupovala gde sam stigla, tako da su moja ocekivanja od cetki sa pomenutog sajta bila nikakva. 
Paket mi je stigao posle dve nedelje, i na prvi pogled su mi bile sasvim dobre. 
Ja ih koristim intezivno vec oko 40tak dana, svakako se ja ne sminkam nista preterano, kao sto znate, ali sam ih za ovo vreme dosta puta oprala i mogu vac reci da su svega po 2-3 dlake otpale. 

Opsti utisak: Kada se uporedi cena ovih cetki  od $16.90 i njihovog kvaliteta, koji je posle otprilike 40tak dana ostao isti, dakle otpalo je samo par dlaka i to prilikom pranja. Samo na jednoj cetkici imam primedbu zato sto smatram da nije dovoljno gusta, ali svakako i cetiri cetke za ovaj iznos su po meni zaista na mestu. Opet da naglasim, nista se preterano ne sminkam, i nisam preterano strucna u tome za neke specijalne make up-ove ali onako iz mog ugla mogu reci da su dobre i da ih preporucujem. Daleko od toga da su najbolje, ali opravdavaju odredjeni kvalitet. 
Takodje sam uzela i jedan beauty blender koji sam malo manje koristila, tako da necu jos preterano da ga hvalim ili kudim zato sto jos uvek nisam stekla adekvatan utisak za njega. 

Moje pitanje za vas, da li ste se nekada susreli sa identicnim cetkama i da li ste probale nesto slicno?



















You Might Also Like

2 коментара

  1. Četke super izgledaju :)

    http://only-for-girls-fashion.blogspot.rs/

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary