October Favorites

Favoriti oktobra su tu. Necu da se ponavljam, kako je i taj mesec prosao dosta brzo, vec cu odmah da predjem na one proizvode koji su obel...

Favoriti oktobra su tu. Necu da se ponavljam, kako je i taj mesec prosao dosta brzo, vec cu odmah da predjem na one proizvode koji su obelezili protekli mesec. 
Za neke od ovih proizvoda sam obecala detaljnu recenziju, i nadam se da cu to obecanje ispuniti. 
Vecinu proizvoda sam skoro pa i potrosila (aktivni kiseonik, sampon za suvo pranje)
sto znaci da sam u oktobru bas bila aktivna sa koriscenjem istih. 
Proizvodi koji su na fotografijama : 
Loreal skin perfection micerall water
Balea pena za ciscenje lica
Balea losion za telo u spreju
Lilly and Spice losion za telo
Batiste dry shampoo
Akvabent aktivni kiseonik
Pantenol u spreju
Farmasi highlighting powder
Ebelin skidac laka
Aura rumenilo
Balea pena za ciscenje za suvu i osetljivu kozu lica - se lepo pokazala. Ja sam je koristila najcesce ujutru, ne bas svakoga dana ali kada je lice imalo dodira sa njom  super je bio efetkat. Lepo je ocistila kozu lica, nema jak miris sto volim kod sredstva za ciscenje i ne ostavlja lepljiv trag. Takodje koza posle koriscenja pene ne ostaje suva to je samo jos jedan plus. 
Rec proizvodjaca: Sa ekstratom bademovog cveta. Za suvu i osetljivu kozu. Cisti kozu sa lagano kremastom struktrurom. Za nezan osecaj na kozu uz dubinsko ciscenje. Hidrantna formula sa Provitaminom B5 stiti kozu od isusivanja. Upotreba: ujutru i uvece naneti na prethodno umivenu kozu.
Mozete je pronaci u DM-u za cena je oko 400din. 
Sto se tice Lorea Skin Perfection miceralne vode za ciscenje lica, o njoj sam vec pisala na blogu. 
Probala sam razne miceralne vode i od raznih proizvodjaca i moram priznati da su sve radile posao identicno, ostave kozu cistu i hidriranu posle koriscenja. Miris je ovde potpuno neutralan, dakle bez parfema je. 
Rec proizvodjaca: Miceralna vodica za ciscenje za suvu i osetljivu kozu. U jednom potezu uklanja tragove sminke za lica i ociju. Koza je umirena i bez nepravilnosti. Ujutru i uvece naneti tuferom na lice. Nema potrebe za trljanjem i ispiranjem. Hipoalergeno bez alkohola i parfema.  
Ja sam se posle njenog koriscenja obavezno umivala, i ako proizvodjac naglasava da nema potrebe. 
Sto se tice njene cene, mozete je nekad pronaci u DM-u na akciji ali je cena usustini oko 600 din.


Kada je rec o proizvodima za telo, zaista se retko kada zadrzavam na samo par proizvoda koja bi mackala konstantno, Volim cesto da ih menjam i volim da isprobam razlicite mirise i proizvode. Dosta sam ih dobila i dosta sam novih mirisa otkrila ali sam se u otkobru zadrzala na ova dva. 
Balea losion za telo u spreju me je oborio s nogu samim izgledom proizvoda (citaj - ne mislim na izgled ambalaze i detaljima na samoj ambalazi) vec inovativnom formulom za nanosenje uz pomoc prskanja. Da da, losion na prskanje, Meni je to odlicno (vecina ce mozda pomisliti sta je njoj tu odlicno) ali meni je ambalaza i ta inovativnost super stvar. Prva zaista ne volim kreme za ruke i losione koje sadrze poklopac i ta cuda,vec volim losione na pumpicu ili nalik ovom. 
Sto se tice samog proizvoda, hidrira sasvim solidno ne mogu reci da je WAU efekat, ali za cenu od oko 300 din zadovoljava te potrebe. Nije previse parfemisan i ne lepi se preterano, pa mogu reci da je efekat lepljena zanemarljiv. 
Rec proizvodjaca: Lako nanosenje. Sadrzi 10% aloe vere i glicerina koji hidriraju kozu, ne masti je i ne ulepljuju - prakticna nega za svaki dan. 
Drugi proizvod je koji sam dobila od Alchemynaturals je takodje losion za telo, U pitanje je Lilli and Spice sa mirisom vanile -Vanila Macaroon . Da ne ponavljam da je vanila miris koji mene ocarava. 
Sto se tice samog losiona, ono sto na prvi pogled privlaci je super pakovanje sa dizajnom sarenih macaroons kolacica, sto to dodatno opravdava savrsen miris koji je u bocici. Ambalaza je od 200ml sa veoma prakticnom pumpicom sto je opet plus kod ovog proizvoda. Sama tekstura proizvoda je gusta i lagana, i primetila sam da miris na kozi ostaje vise od par sati. 
Za tacnu cenu nisam sigurna  ali mozete proveriti na njihovom sajtu. 


Batiste Dry Shampoo - sampon za suvo pranje kose se slobodno mogu reci da se moze naci svakog meseca u favoritima. To je jedan od proizova koji konstantno koristim ( da ne naglasavam sto mini ambalazu nosim stalno u torbi ) .  Takodje pored toga sto produzi efekat ciste kose meni dodatno podigne kosu iz korena i tako dobijam na volumenu. Mozete ga pronaci u drogerijama po ceni od oko 600 din.
Sledeci proizvod je Akvabent aktivni kiseonik kome takodje moram posvetiti poseban post. To je sprej koji ja koristim za sve, ali buvkalno. Lice mi je totalno ''popravio'', tokom leta je samnom bio i na letovanju, prskam ga na telu i licu pa i ako se malo zahvati kosa nije strasno. 
Koza je posle njega meksa, savrseno hidrirana. Cena je oko 700 din. 
Takodje sam i Pantenol u spreju koristila cesto. najvise je to bilo za krajeve kose i koze. Kada god mi je koza lica crvenila prskala sam ili aktivni kiseonik ili pantenol koji je takodje pomagao za ublazavanje crvenila. Za njegovu cenu nisam sigurna ali ga mozete pronaci u bilo kojoj apoteci 


Ebeline odstranjivac laka za nokte je nesto savrseno. Ko je probao, zna o cemu pricam. Ne volim preterano da se bavim tuferima, a ovo je odlicna zamena. Cena je oko 250 din i moze se pronaci u DM-u. 
Farmasi highlighting powder sam dobila na poklon i u par navrata sam ga koristila u oktobru i sasvim je dobar za moje potrebe i ako sam mislila da ce mi samo stajati. Njegovu cenu zaista ne znam. 

Sto se tice odlicnih Aura rumenila, nijansu koju sam preferirala u oktobru je  210-Coral crush. 
Pakovanje je malo sadrzine proizvoda od 5g a nijansa je koralna sa sitnim zlatnim cesticama. Sto se tice pigmentacije, dosta je pigmentovano i jedan zahvat cetkicom je sasvim dovoljan da se nanese na licu i dobro izblenda. 
Za cenu takodje nisam sigurna ali mislim da je oko 400-500 din i moze je pronaci u drogerijama i parfimerijama. 



Sigurna sam da ste neke od ovih proizvoda probale, pa me zanima kakvi su vasi utisci za odredjeni proizvod?



You Might Also Like

5 коментара

  1. Divni su ti favoriti. Ja se svaki put kada mi ruka krene ka Lilly and Space losionu udarim po prste jer trenutno rotiram 4 mazalice za telo pa bi 5 bila suvisna, samo ne znam do kada cu uspeti da se suzdrzavam :D. Tiha patnja su mi Ebeline i Balea proizvodi jer nemam gde da ih kupim ova pena za ciscenje izgleda interesantno. L'Orealovu miceralnu nisam probala, ostala sam verna Garnieru ali uvek dobro dodje preporuka nekog novog proizvoda za isprobavanje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da su ti se svideli :) Sto se tice mazalica za telo, imam identicnu situaciju, ali nekako na ova dva proizvoda je ruka najcesce polazila :*

      Delete
  2. Predivni favoriti ❤


    http://angelinafashionandstyle.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  3. Imam Balein tonik iz ove kolekcije i vrlo sam zadovoljna, pena ide na wish listu. Ovo Farmasi rumenilo deluje superiška!

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary