November favorites

Vreme je za novembarske favorite. Ovoga puta imam malo manje proizvoda nego sto ih je bilo u oktobarskim favoritima ali to ne znaci da sam...

Vreme je za novembarske favorite. Ovoga puta imam malo manje proizvoda nego sto ih je bilo u oktobarskim favoritima ali to ne znaci da sam ih manje koristila. Otkrila sam neke nove, neke sam cak videla na drugim blogovima, pa sam ih na preporuci i kupila. 

Farmasi hand&body lotion 
Balea krema za telo vanila kokos 
 Balea Ulje za telo multitalent
Avon nocna krema za stopala
Vichy termalna voda
Farmasi stikovi za konturiranje
Eveline tecni puder
Eveline korektor
Rimmel Staymatte kameni puder 
Zapocecu sa mazalicama za telo. Sto se samog mirisa tice, najvise volim da su to mirisne note vanile i kokosa. Prosto, taj miris obozavam. I mozete pretpostaviti, u ova tri proizvoda se nasao i jedan sa pomenutim mirisom vanile i kokosa. 

Ali da krenemo redom. Farmasi losion za ruke i telo sam najvise korisitla za ruke. Prosto, bila sam skepticna po pitanju da mi sam proizvod ne podstice neku iritaciju na kozi s obzirom na moju suvu i osetljivu kozu tako da sam ga samo u te svrhe i koristila. Dosta je redak, ali za jedan losion za ruke sasvim na mestu. 
Sadrzina proizvoda je 300ml a cena je cini mi se bila oko 200 din, i za tu cenu kvalitet je solidan. 
Sledeca dva proizovda sam u vise navrata koristila cak i zajedno. U pitanju su Balea krema za telo od vanile i kokosa i Balea ulje za telo.
Krema je po meni slobodno mogu reci prosto savrsenstvo (niste ni sumnjali da cu to reci, s obzirom kakav je miris). Lepo hidrira, miris je postojan i meni je sasvim odgovarajuca. 
Sadrzine je od 500 ml,sto znaci da je ima cak i previse a cena je cini mi se bila oko 300-400din. 

Sto se ovog ulja za telo tice u pocetku sam bila skepticna kako ce ga moja koza prihvatiti. Koristila sam ga vise puta zasebno ali miris njegov mi se nije dopao pa sam izbegavala da koristim samo njega. Sto se tice hidratacije to je sve na mestu, dovoljno je masan da se lepo na kozi upija, ali sa moje strane zamerka je samo miris koji mi je smetao. I onda sam par puta probala da ga koristim uporedo sa jos jednim losionom za telo cisto da se miris nebi previse osetio i to je bio pun pogodak. I to je bas najcesce bilo sa kremom koju sam prethodno spomenula, zato sto je miris jaci i lepo preovladava kada se pomesa sa uljem. Koristila sam tako sto prvo namazem kremu i posle samo preko dodam ulje i super je spoj. Ulje je sadrzine od 150ml a cena je oko 250-300din. 
Sledeca dva proizvoda su jedan za lice a drugi za stopala. 
Lepa kompilacija, zar ne :)
Sto se termalne vode tice, godinama sam koristila Avene a o njoj ste mogli da citate ovde, ali sam posle nekog vremena resila da probam i ovu Vichy. Potpuno identican proizvod, ja sam je najvise koristila kada skinem sminku i lepo ocistim lice, naprskam par puta. Odlicna je barem meni pre nocne i dnevne kreme, super se krema upija posle koriscenja termalne vode. Sadrzine je 150ml a cena je oko 700-800din. 
Kada su proizvodi za stopala u pitanju,godinama sam ostala verna Avonu, zato sto imaju savrsene proizvode za negu stopala. Duzi period sam iznova i iznova uzimala jedni istu kremu, koju ste verovatno videli u nekim favoritima, ali sam resila da probam jos neku i nisam se pokajala. Ova je kao sto sam vec rekla iz Avona sa mirisom lavande i za nju imam samo reci hvale. Dovoljno je masna sto je kod tih krema za tu namenu jako bitno. Hidratacija savrsena i ima blag miris lavande. 
Sadrzine 150ml a cena je bila oko 250-300din. 
Prelazimo na ulepsavanje, gde imam cak par proizvoda. 
Eveline, Farmasi i Rimmel. 
O ovim stikovima za konturiranje iz Farmasi kozmetike sam u vise navrata citala i delovali su mi sasvim dobro. Resila sam da ih probam i nisam se pokajala. Dolaze u svetlijoj i tamnijoj nijansi bas kao sto je i potrebno za konturisanje lica. Bila sam u nedoumici kako ce se to ponasati na mojoj kozi zbog same suvoce, ali primetila sam da se lepo razmazuju i odlican efekat se postize za njima, 
Dolaze u ambalazi od 17,5g a cena je bila oko 700-800din. 
Od Evelin-a imam dva proizvoda uzela sam jos nekoliko i nijedan me nije posebno razocarao. 
Prvi je tecni puder Magical Cover. Ko me poznaje zna da ja tecne pudere zaista retko kada koristim vise volim BB,CC,DD kreme koje mi vise odgovaraju. Ali ovaj puder  sam u vise navrata koristila i lepo se pokazao za moju suvu i osetljivu kozu lica. Ima lepe prekrivnu moc i ne isusuje na delovima gde tecni puderi meni obicno prave problem. Tako da se lepo pokazao. 
Jos jedan proizvod takodje od Eveline-a a u pitanju je korektor koji sam koristila za sitne nepravilnosti na licu. Lepo se razmazuje i moze lepo posluziti za sitne nepravilnosti.
Poslednji proizvod u ovom postu ali ne i manje bitan. 
U pitanju je puder u kamenu od Rimmel-a Stay Matte. Puder koji je pokupio sve moje simpatije i koji se jako dobro pokazao. Savrseno matira, daje lepu zavrsnicu licu sto je jako bitno kod pudera ovog tipa. 

Vise o ovim proizvodima, mozda cete citati u nekom narednom postu...


Ono sto mene zanima, da li ste probali neki pomenuti prozivod, i koji su vasi utisci? 



You Might Also Like

1 коментара

  1. Rimmel-a Stay Matte je moj zivotni favorit :D Celo leto sam koristila Vichy termalnu vodu, moram da priznam da sam je nepravedno zapostavila! Jako lepo hidrira ^_^

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary