Proizvodi koje ne preporucujem

Kao sto je bio post o omiljenim proizvodima tako je dosao i red na one koji su donekle bili manje omiljeni. Odmah da se ogranicim, ovo su ...

Kao sto je bio post o omiljenim proizvodima tako je dosao i red na one koji su donekle bili manje omiljeni. Odmah da se ogranicim, ovo su samo proizvodi koji meni nisu odgovarali ali to uopste ne znaci da nece i vama.
Svaki proizvod sa fotografija sam koristila duzi vremenski period, prosto da bih stvorila neku sliku o istom i prenela vama. Necu mnogo duziti sa opisom i detaljisanjem, vec cu u kratkim crtama napisati za svaki posebno.

Bioten miceralna voda za suvu i osetljivu kozu lica 
Garnier blagi vitaminski tonik za suvu i osetljivu kozu lica 
Balea sprej za kosu za volumen
Alverde dvofazno pakovanje za kosu u spreju
Loreal dvofazna nega u spreju za lakse rascesljavanje 
Balea deo krem sensitiv 
Avon sprej za fiksiranje sminke 
Balea CC krema za lice 
Oriflame cetka za hajlajter
Ebelin cetka za puder
Essence glossy lipbalm
Oriflame Extra lasting ruz za usne 
Essence lip balm
Avon colorattract lak sa magnetima 

Garnier blagi vitaminski tonik za suvu i osetljivu kozu lica - za losion prejak miris koji je meni smetao i ostavljao je malo masniji trag na kozi i intezivan miris koji je tek posle odredjenog vremena prolazio.
Bioten miceralna voda za suvu i osetljivu kozu lica - slobodno mogu reci proizvod koji je na najvisoj lestvici najlosijeg proizvoda koji sam probala. Namenjem je za moj tip koze, ali prejak. Prejak u smislu sto kada pri prvom koraku nanesete miceralnu na tufer osetite jak miris koji uopste nije ''prirodan'' ako mogu tako da ga nazovem, pritom, lice toliko pece i crveni posle koriscenja da sam ja taj osecaj dozivela samo sa ovom miceralnom. Sasvim slucajno sam malo dotakla predeo oko ociju, to je toliko peklo da sam odmah lice ocistila vodom i jedva ga posle koriscenja umirila. 
Tako da, ko moze ovo da koristi, svaka cast, ali ovo je po meni totalni promasaj 

Balea sprej za kosu za volumen - sprej koji vam moze posluziti samo ako idete na neki maskembal. Salu na stranu, pokusala sam nekoliko puta da ga koristim na razne nacine ali on toliko ulepi kosu da to uopste ne izgleda lepo, Cak pri nanosenju na ruci kada ''probam'' proizvod on je i tada lepljiv a kada se nanese na kosi to i da ne pricam. 
Alverde dvofazno pakovanje za kosu u spreju - natpis nema veze sa sadrzinom proizvoda, proizvod samo zamasti kosu i nema apsolutno nikakav efekat
Loreal dvofazna nega u spreju za lakse rascesljavanje  - sprej koji mi je jedno vreme odgovarao ali opet ne mogu reci da je totalni promasaj. Imam osecaj da se u par momenata lepo pokazao prema kosi, kada to kazem mislim da nije ostavljao masan trag, pritom omeksa kosu i ne ostavlja previse proizvoda van dlake, ali opet sa druge strane, bilo je i slucajeva kada mi je kosa previse zasijala posle koriscenja istog. 

Avon sprej za fiksiranje sminke - apsolutno nista ne radi, i meni samo imam osecaj ulepi lice
Balea CC krema za lice - dodatno isusuje i pokazuje suve delove koze lica, pritom teksura je dosta gusta za razliku od ostalih CC krema
Oriflame cetka za hajlajter - cetka na kojoj svaka dlaka vodi svoju politiku i koja definitivno nije za nijednu namenu sto se tice lica 
Ebelin cetka za puder - previse gruba cetka i na kojoj dosta opadaju dlake 
Essence glossy lipbalm - sjaj koji sam jedom probala i tako ga i ostavila. Kao prvo ne volim sjajeve u ovom obliku, ovaj je dosta lepljiv i sedefast. 
Oriflame Extra lasting ruz za usne - ruz koji se ne moze nazvati ruzem vec figurom u odbliku ruza. Toliko nema boje u sebi, toliko je cvrst, da je bolje koristiti ga za ukras neko za njegovu pravu svrhu
Essence lip balm  - balzam kao balzam je odlican, ali s obzirom da ih imam nekoliko i na svakom je problem, vracanje proizvoda u pakovanje, dakle namazem ga, uzmem da okrenem ambalazu i proizvod mi vecito ostane van i onda je potrebno prstima da vracam, a ja to zaista ne smatram prikladno odnosno cim jednom ja to tako uradim, nema, pisem propalo. 
Avon colorattract lak sa magnetima - lakovi koji su me razocarali koje ja nisam uspela koristiti onako kako je trebalo, vec je njihova svrha kod mene bila kao obican lak za nokte. 






Da li ste se susreli sa nekim proizvodom, ako jeste, koji je to,
mozda ste stekli boji utisak od mene? 


You Might Also Like

6 коментара

  1. Super post, kao i blog, ja imam ovaj essence sjaj i u pocetku sam ga koristila, svidja mi se jedino miris, ali ne stoji dugo na usnama, bar meni :) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam ga par puta koristila i odustala, nisam stekla bas neki najbolji utisak o njemu :)

      Delete
  2. Koristila sam ovu micelarnu vodu bioten.Vrlo iritantna posebno za oci

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary