Estar cosmetics piling maska za lice

Danasnji glavni akter posta je proizvod brenda Estar Cosmetics. Vec ste imali prilike da citate ranije o proizvodima ovog brenda i drago m...

Danasnji glavni akter posta je proizvod brenda Estar Cosmetics. Vec ste imali prilike da citate ranije o proizvodima ovog brenda i drago mi je sto mogu jos jedan da vam predstavim. U pitanju je proizvod koji je pored mog omiljenog losiona za lice kupio sve moje simpatije. Piling maska za lice sa ekstratom frangipanija. 


Sam proizvod dolazi u plasticnoj ambalazi sadrzine 50ml. Piling maska za lice koja je namenjena  za lice i dekolte (ja sam je samo koristila za lice) koja svojim sastavom treba da ukloni necistocu i suve slojeve koze na licu i pritom da koza ostane meka i hidrirana.  Sam proizvod je belicaste boje sa sitnim cesticama pilinga koje lepo ostaju na kozi s obzirom da je proizvod srednje gustine dakle kada ga nanesete nece vam kliziti niz lice. 
Ja sam masku najcesce koristila uvece i ako je naglaseno da se koristi jednom nedeljno ja sam je koristila do dva puta zato sto sam zelela vise da je istestiram. Osecaj je posle piling maske savrsen. Moram da napomenem da je ovo jedina piling maska koju trenutno koristim i zasigurno ce samnom ici i na letovanje. Nego da se vratimo na proizvod. Dakle ja sam je nanosila uvece, na pakovanje je naglaseno da se ostavi 5 min dok sam ja znala da drzim i po 30min ali sam opet bila nesigurna kako ce mi koza reagovati s obzirom da je jako osetljiva. Medjutim, efekat je bio potpuno isti kada sam je drzala 5 ili 30 min. Lepo se upija na kozi i posle nekih 5 min drzanja sve vise se vide te cestice pilinga koje maska sadrzi. Odlicno se ispira a koza je neverovatno hidrirana posle piling maske. Mesta na kojima mi je lice crveno uvece kada skinem sminku posle ove maske je potpuno ujednaceno dakle crvenilo nestane. Lepo se vidi da je koza prilicno osvezena i ako su meni piling maske koje sam ranije koristila dodatno ritirale kozu i bila mi je samo jos vise natecena. Ono sto ja mislim da je kod ove piling maske veliku plus i sto je zapravo moja koza lepo prihvatila su prirodni sastojci koje mozete procitati u nastavku. Jako je bitno kada je koza osetljiva da se vodi racuna o tome zato sto moze dosta nelagodnosti da se naprave na licu. 


Sastav : voda, kaolin, peg 100 stearat i gliceril stearat, glicerin, izopropil miristat,  kaprilik kaprik triglicerid, cetearil alkohol, dimetikon, Plumeria Alba (frangipani) ekstrat, fenoksietanol, etilheksilglicerin, mrvljene kostice kajsije miris tetranatrijum edta. 


Brend koji je jos jednom dokazao da ima kvalitetne proizvode za sve tipove koze. 
Piling masku bih preporucila svima koji pre svega zele proizvod koji sadrzi prirodne sastojke. Pored toga samo dejstvo na kozi je odlicno, koza je hidrirana, mekana i osvezena.
Piling masku mozete poruciti na njihovom sajtu ili na njihovoj facebook stranici Estar cosmetics.
Cena za 50ml iznosi oko 400-500rsd.




Ranije na blogu ste imali prilike da citate recenzije ovog brenda, da li ste mozda neki proizvod probali iz njihovog asortimana? 

You Might Also Like

6 коментара

  1. Looks good! i also love it to use Peelings :)

    kisses

    ReplyDelete
  2. Odličan post
    Novi blog, ko hoće nek pogleda https://fashionsecretssnts.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  3. Wow so nice post! Get more help for cosmetic surgery at our website http://surgivisor.com/

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary