Review - make up brush

Kada sam sklopila saradnju sa sajtom  Gamiss.com  prvenstveno sam zelela nesto da izaberem sto vam mogu predstaviti u odevnim kombinacijam...

Kada sam sklopila saradnju sa sajtom Gamiss.com prvenstveno sam zelela nesto da izaberem sto vam mogu predstaviti u odevnim kombinacijama ali takodje i nesto novo u beauty postovima. Tako da je danas glavni akter posta set cetkica za sminkanje. Dosta sam citala o kopijama RealTechniques cetki i iskreno zelela sam da ih probam, imam nekoliko u originalnoj verziji pa me je zanimala i kopija bas zato sto ih je vecina hvalila. 




Na pomenutom sajtu imate mogucnost porucivanja i cetke po komadu, medjutim ja sam se odlucila za set pre svega zato sto je povoljniji i sto set sadrzi funkcionalne cetke. 
Set sadrzi tri vrste cetki, sculpting brush, fan brush i setting brush.
Od svih cetki meni se najvise dopala sculting brush. 
Sto se tice samog kvaliteta cetke su od sinteticke dlake, sama cetka je uradjeno potpuno identicno kao i originalna verzija medjutim ona koja mi se najmanje dopala je fan brush odnosno visenamenska cetka zato sto je po meni uradjena sa manjkom dlaka.  Videcete i na fotografijama, dlake su previse mekane i prosto se ''razlete'' i nije precizna kada se nanosi proizvod. To je neki detalj koji vam mogu reci za pocetak. 

Kada je rec o omiljenoj cetki iz seta ''Sculpting brush'' ja sam ovu cetku najvise koristila i testirala. Mogu vam reci da sam odusevljena, cak i da ostale dve recimo ne zadovoljavaju svoje postojanje ova cetka je definitivno isplatila ceo set. Rec je o cetki koja je pretezno napravljena za lepu izradu kontura, medjutim ovu cetku mozete koristiti i kao univerzalnu. Ali bukvalno. Ja sam je koristila i za puder u prahu, rumenilo, bronzer cak sam probala i na proizvodima koji su u tecnom stanju i naisla sam na super rezultat (pritom imajte u vidu da nisam profesionalni sminker).Cetka je koso secena, savrseno siroka i dovoljno gusta sa veoma mekanom i prijatnom dlakom koja ima svoju dovoljnu cvrstinu da se ne savija prilikom koriscenja.
Cetka koja je pokupila sve moje simpatije i koja je gotovo identicna kao originalna verzija. 





''Fan brush'' je pomalo razocarenje sto se tice ovog seta. Ne razocaranje u pravom smislu te reci ali imala sam malo veca ocekivanja. Cetka koja je u neku ruku visenamenska ali je pre svega namenjena za nanosenje hajlajtera moze posluziti i za lepo blendanje ostrih linija rumenila, bronzera.
Lepezastog je oblika, pljosnata je i po meni ima veoma malu kolicinu dlaka na sebi koje su slabo pricvrscene za samu cetku pa vrlo cesto i opadaju. To je po meni mali propust, ali eto. 





Poslednja cetka u setu je ''Setting brush''. Takodje cetka koja se super pokazala. Malena cetka koja je ispunila moja ocekivanja. Ima na sebi funkcionalne sinteticke dlake koje jako lepo prijanjaju na kozi. Visenamenska je a pre svega namenjena za precizno nanosenje rumenila i hajlajtera na obraze, setovanje pudera u predelu oko ociju. Zbog svoje manje strukture super je za uvucene uglove na licu zato sto lepo zalazi u te delove. Cetka je koja opravdava svoj kvalitet i koja je identicno napravljena kao originalna verzija. 


 
 

Nadam se da vam se dopala recenzija ovog seta cetki. Svakako je opsti utisak da je set isplatljiv za $6.07 dobijate dve zasigurno dobre cetke a mozda ce vam se i treca dopasti. 
Dobra stvar na ovom sajtu je sto je postarina besplatna tako da je kupovina na sajtu super usteda. 

Link za set cetki > 

You Might Also Like

9 коментара

  1. Deluju odlično,a slike su fenomenalne,oduševljena sam!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. amazing post :)

    NEW BLOG ! please follow me : YOUNG BLOG

    ReplyDelete
  3. Looks very nice! I love the color :)

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary