Flor de Mayo - MagicCode.rs

U danasnjem postu predstavicu Vam tri proizvoda o kojima ranije niste imali prilike da citate na blogu. Sama statistika bloga mi govori da...

U danasnjem postu predstavicu Vam tri proizvoda o kojima ranije niste imali prilike da citate na blogu. Sama statistika bloga mi govori da postove u kojima je zastupljena kozmetika vama najvise privlaci paznju pa samim tim danas sa vama delim nesto vise o kompaniji MagiCod  kao i o samim proizvodima Flor de Mayo

Kompanija Magic Cod d.o.o. je osnovana 2011. godine sa ciljem uvoza svetskih brendova kozmetike i dekorative. Njihovo poslovanje svakoga dana teži ka boljim rezultatima koji rezultiraju uvozom brendova poput Byphasse, DermoFuture Precision, Urlic de Varens, Flor de Mayo i mnogi drugi. 

Danas cu vam nesto vise reci o proizvodima brenda Flor de Mayo.
Sam brend nastao je u Spaniji 1992. godine. Dugi niz godina posluje sa ciljem da svojim potrosacima pruzi prefinjenu i kvalitetnu kozmetiku. Sto ja smatram da su zaista i pružili. 



Kada je rec o mleku za telo od kokosa, proizvod se nalazi u ambalazi od 300ml u prozirnom pakovanju sa jako prakticnim dozerom za nanosenje.
Tekstura je izuzetno lagana nije previse masna i sasvim dovoljno mirisljava da vam miris kokosa ostane tokom citavog dana na koži. Lepo se razmazuje i koža proizvod jako dobro upija. Moja koža je suva pa je ova hidratacija koje mleko pruža sasvim dovoljna. 
Alfa hidroksilne kiseline regulisu balans vode u koži i povecava proizvodnju kolagena sto pomaže u smanjenju povrsinskih bora i finih linija. Extrakt lavande bogat je estrima poput linalola i geraniola, idealnih za smirivanje i opustanje kože. Ekstrat ruzmarina stimulise cirkulaciju i ima antisepticko dejstvo.   
Mleko za telo možete nanositi u bilo koje doba dana i nakon toga se možete slobodno opustiti bez razmisljanja da li ce proizvod ostati na garderobi iz razloga sto se jako lepo i brzo upija u koži. 
Belicaste je boje i zaista lepog intezivnog mirisa kokosa. Ako ste ljubitelj mirisa kokosa i dobre hidratacije ovaj proizvod ce vam se zasigurno dopasti. 






Naredni proizvod je iz iste kolekcije a rec je o Flor de Mayo gelu za tusiranje. Jos jedan proizvod sa mirisom kokosa. U ambalazi od 300ml se nalazi proizvod prozirne boje, malo redje strukture nego sto je mleko za telo sto je recimo i dobra stvar zato sto gelovi trebaju da budu redji da bi se bolje rastvarali u dodiru sa vodom. Proizvod stvara bogatu penu koja na koži nakon ispiranja ostavlja lep miris kokosa koji je postojan tokom citavog dana. Sasvim malo je dovoljno da nanesete da biste lepo ocistili kožu.Dobra stvar kod ovog proizvoda je da kožu ostavlja hidriranom i ako redovno koristite ovaj gel koža ce vam zasigurno ostati mekana na dodir i sasvim dovoljno hidrirana. 






Naredni proizvod je Flor de Mayo sapun od glicerina koji nema miris kokosa. Verovatno se pitate zasto ne mirise na kokos, ali zapravo to je dobra stvar ovog sapuna. Kokos se nazire tek u malim kolicinama, sapun sa glicerinom koji zapravo i nije obican sapun. Moram reci da ga nisam koristila za lice, ali za telo sam imala zelju da ga probam. Super stvar kod sapuna je sto pre svega dolazi u jako lepoj ambalazi gde nije zastupljena standardna vec se radi o tvrdom pvc materijalu (iskreno se nadam da sam bila priblizno jasna) Sapun je od 100g a kroz sapun se nalaze sitne tackice sto je zapravo piling koji vasu kožu savrseno cisti i hidrira. Posle koriscenja sapuna, na kozi mozete osetiti dobru dozu hidratacije i mekoce, sto pospesuje da vasa koža bude mekana. 

Idealan je za umivanje i opustanje kože. Ekstrakt ruzmarina stimulise cirkulaciju. Koza nakon njega ostaje negovana i meka. 

Ako volite dobru hidrataciju, mekocu i lep miris na koži mislim da su ova tri proizvoda idealna da vam pruzaju sve te uzitke. Proizvode mozete pronaci na njihovom sajtu ciji link sam ostavila na pocetku posta. 








Zaista verujem da ste vec probali neke proizvode brenda Flor de Mayo, pa me zanima kakve ste utiske stekli i koji su to proizvodi ? 

You Might Also Like

4 коментара

  1. Wonderful product.<333
    New outfit is online...

    ReplyDelete
  2. Jako su lepe fotografije a i sami proizvodi mi deluju primamljivo ! :*

    ReplyDelete
  3. Probala i odusevila se ! Odlicne fotografije.
    Pozdrav, Ana.

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary