GLasses frames - Glassesshop

O popularnosti naocara ( glasses  )sa laznom dioptrijom (  glasses frames  ) necu nista da govorim ali mi se jako dopada taj trend i volim...

O popularnosti naocara ( glasses )sa laznom dioptrijom ( glasses frames ) necu nista da govorim ali mi se jako dopada taj trend i volim da ih nosim. Zapravo, rec je o naocarima koje nemaju dioptriju. Sajt sa koga su mi stigle Glassesshop.com nudi opciju kupovine istih sa odredjenom dioptrijom kao i bez nje, ja sam ovoga puta uzela bez dioptrije zato sto mi za sada nije potrebna.Veoma se lepo uklapaju uz svaku odevnu kombinaciju kada je rec u sklapanju sa ostatkom garderobe ali i same po sebe izgledaju lepo.  U nastavku posta videcete koje sam ja izabrala i kako one izgledaju.
Lepa vest za sve pratioce je da imam za vas kupon kod koji vam omogucava popust od cak 50% za kupovinu naocara za sunce i sociva. Kod za popust je  GSHOT50. 













You Might Also Like

11 коментара

  1. Kao neko ko vecinu svog zivota nosi naocare mogu reci da jeizbor super.Svaka cast. Sad cekamoda vidimo kako ti stoje :)
    http://milanasweetlife.blogspot.rs/
    https://www.instagram.com/milana_mima/
    https://www.facebook.com/milanasweetlife/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti draga, bice naravno posta gde ce se videti i kako izgledaju kada se nose :*

      Delete
  2. Lovely frame.


    xoxo
    www.bellezzefelici.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. great post, nice glasses eheh
    I'm new follower, if you like my blog follow too pls!!
    Color-s
    Sandra xx

    ReplyDelete
  4. Odlične su!
    http://mysweetescapemasha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Buy your Favourite Style of Eyewear. Shop Online at Meetoot.com. Get exciting deals on latest trends. Shop on Meetoot, Find your Perfect Fit with your Face. Guaranteed Satisfaction. Contactless Delivery. Best Quality.

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary