Makeup Brushes Set from Gamiss

Nastavljamo sa postovima u kojima sa Vama delim iskustva sa dodacima pri sminkanju sa kineskih sajtova. Vec pri prvom dobrom utisku o cetk...

Nastavljamo sa postovima u kojima sa Vama delim iskustva sa dodacima pri sminkanju sa kineskih sajtova. Vec pri prvom dobrom utisku o cetkama resila sam da isprobam iznova nove i nove da bih Vama nesto vise mogla da prenesem pre same vase kupovine. Danasnji glavni akter posta je set cetki sa sajta Gamiss.com. Vec pri prvom pogledu shvaticete da su odradjene nalik na Real Techniques cetke. Koristila sam ih skoro oko dve nedelje, oprala sam ih nekoliko puta. Sam finalni utisak je odlican,napominjem da nisam profesionalni sminker. 

Cetke su se lepo ponasala u kombinaciji sa proizvodom, jedinu zamerku imam na cetku zlatne boje- trouglastu. Cetka koja je namenjena gde se ugaone ivice koriste za konture, medjutim izradjena je od jako lose sinteticke dlake, kada kazem jako lose mislim na previse kruta vlakna koja na kozi stvaraju osecaj bockanja. Ostale cetke su zadovoljile sve moje kriterijeme. Dakle, vlakna ne opadaju prilikom pranja, lepo se suse, ne upijaju previse proizvoda i vlakna su od odlicne sinteticke dlake (osim trouglaste sa kojom nisam zadovoljna) . Set se satoji od sedam cetki gde su dve zlatne, dve bronzane i tri srebrne boje. 
















You Might Also Like

2 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary