Decembarsko nagradjivanje

Dragi moji verni citaoci, praznici su pred nama a ne mozemo ni da zaobidjemo cinjenicu i da je sezona poklona veoma popularna za ovaj peri...

Dragi moji verni citaoci, praznici su pred nama a ne mozemo ni da zaobidjemo cinjenicu i da je sezona poklona veoma popularna za ovaj period. Tako da sam odlucila da zapocnem seriju od tri nagradjivanja koja ce biti svakog petka do 06.01. naredne godine. Pripremila sam tri paketa za sva tri nagradjivanja koje sam sama napravila za sve vas. Na ovaj nacin zelim da se zahvalim svima za jos jednu dobru godinu na blogu, na vase stalne komentare, lepe poruke i odlican vetar u ledja koji ste mi davali svih ovih godina. 

Ovoga puta je poklon set sa fotografije u kome se nalazi dekorativna kozmetika i  torba, iskreno se nadam da ce vam se paket svideti. 



Kao i za svako nagradjivanje i u ovom morate da ispunite nekoliko uslova da biste ucestvovali.


A ti uslovi su sledeci: 
1. Da zapratite moj blog preko GFC FOLLOWERS (opcija sa desne strane na blogu) 
2.   Lajkujete stranice Ivana's Diary i Ivana Design
3. Zapratite Instagram profile @ivanasdiary i @ivanadesign_bags
4. Podelite link ovog posta na svom Facebook profilu 
5. U komentaru napisite naziv GFC profila sa koga ste zapratili blog i takodje mi ostavite u komentaru sta vas u ovom periodu najvise ispunjava, sta je to sto najvise volite da radite (gledanje filmova, okupljanje sa najblizima) zato sto ovoga puta necu izabrati pobednika preko radnom.org vec odgovor koji se meni najvise svidi...




Prvo nagradjivanje traje do 29.12. do ponoci i mozete ucestvovati iz bilo koje drzave. Dobitnika cu objaviti na Facebook stranici. 


Srecno svima ! 

Dobitnica je 
GFC Lidija Simic.

Cestitam ! 

You Might Also Like

30 коментара

  1. GFC i FB Zorica Djurdjevic
    instagram @zokamiki.djurdjevic
    Trenutno sam na bolovanju zbog nekih zdravstvenih problema, tako da vreme "ubijam" druzeci se sa svojim sincicem. Pravimo novogodisnje ukrase i razne druge dekoracije. Obozavam kad je praznicna atmosfera u kuci. Sincic je jos mali, tako da uglavnom vise razbaca po kuci nego sto pomogne u pravljenju, ali nema veze, sve je slatko sa njim. :)

    ReplyDelete
  2. GFC: Ivy (icakica@....)
    Instagram: pavlovich_iva
    Kao zimska beba, navikla sam da u ovo vreme godine spajam praznike sa svojim rodjendanom. :) A s obzirom da imam sestru bliznakinju, za nas su NG praznici povod za duplo slavlje! Ovo doba godine uvek me navodi na mastanje, na pravljenje planova i check lista za sledecu godinu ali i na podvlacenje crte ispod postignuca ostvarenih u prethodnoj godini. I zaista,bila je ovo cudesna godina za mene - postala sam prvi doktor u svojoj porodici, polozila drzavni ispit i otputovala na Karibe, na egzoticno ostrvo St Martin koje je zauvek promenilo moj dozivljaj srece i bogatstva. Shvatila sam da me najradosnijom cine trenuci provedeni sa mojom sestrom i porodicom, svaka prilika kada se okupimo i zajedno mesimo kolace ili strudlu, kitimo jelku ili biramo dekoracije za nas dom za praznike... Shvatila sam da na svetu postoji toliko mnogo ljudi za koje srecu predstavljaju sitnice, dan u kojem ce ih ogrejati sunce i smeh komsija dok zajedno prodaju voce na ulici. Mozda i nista nece prodati ali ih to nece spreciti da se kada padne noc,okupe u dvoristu jednog od njih, i deca i mladi i stari, i zaigraju uz neki veseli ritam dok se na kapijama vijore festivalske zastavice... To me je naucio Sveti Martin, da planovi nisu samo putovanja i dobro placeni posao vec zivot u svoj svojoj jednostavnosti i lepoti i dani koje zivimo 100& prisutni u svakom trenu.
    Stoga, od sledece godine ocekujem samo neprocenjivo - zdravlje za sebe i svoje najblize, puno kvalitetnih knjiga koje bih volela da procitam i bar neko komsijsko okupljanje koje ce se organizovati u mojoj zgradi a koje ce podstaci u ljudima sve ono uglavnom potisnuto - toplinu, bliskost,zajednistvo. Mozda nikada necemo dostici taj nivo srece sa Sv Martina ali je dovoljno da za pocetak, malim koracima utremo put velikim promenama - ljubavi prema blizljima, razumevanju i toleranciji. <3
    Srecni praznici!!

    ReplyDelete
  3. Fb. Jelena Ilic GFC Jelena Ilic Radovanovic
    Ovaj period godine mi je nekako najdrazi, vreme kad sredjujem utiske o celoj godini,sumiram rezultate u potajno zalim za nekom propustenom sansom i neprocitanim "znakom pored puta". Potraga za najsavrsenijim keksicima, koje, sad vec tradicionalno, pravim sa svojim petogodisnjim sinom,pretraga neta za novim novogodisnjim DIY ukrasima, uzivanje u slikama savrseno ukrasenih domova. Taj osecaj gde je svaka kuca DOM, i to, potpuno (i)racionalnop osecanje da ce sledeca godina biti bolja i lepsa-to obozavam. Jer, ima li iceg lepseg, da je toliko nade i zelja, smesteno u samo jedan sekund, samo jedan trenutak ponoci, gde se 365 dana pakuje i ostavlja iza sebe, i sa novom zorom, ocekuje "bolje sutra"
    A, naravno tradiconalna zurka svakog 22.januara, i provod sa drustvom povodom mog rodjendana, uvek je nesto sto me raduje. Zima je savrseno godisnje doba, uprkos promrzlim prstima-greje dusu, samo ako joj to dozvolimo!

    ReplyDelete
  4. Gfc Slavica Milovanovic, inst-slavicamilovanovic90
    Posto sam u ovoj godini diplomirala,pocela sam da radim posao koji volim,kroz koji takodje i ucim mnoge stvari,interesujem se,zelim da napredujem i potpuno sam predana tome..Volim da se ususkam ispod cebeceta i citam knjigu..jedva cekam praznike da cela porodica bude na okupu,da uzivamo u divnim trenucima skupa..uzivam pored svog dragog,da naslonim glavu na njegovo rame i dok jedemo kokice gledamo neki novi film...ispunjava me i citanje recenzija i pracenje kvalitetnih blogova kao sto je ovaj 💞💕💜

    ReplyDelete
  5. Uzivam u knjigama,druzenju,heklanju,svemu sto pomaze da ispunim ocekivanje godine Nove,nadanju,cekanju da ce bolje biti,da cu ponavo uzivati,voleti i biti sretnija u svemu.Pomoci sebi,ali i drugom,da budem pozitivnija,optimista,da ne dozvolim sebi da mi suza iz oka lako kanr,a srce ispuni tugom.
    Prelepi paketic,vidi se da si se bas potrudila.Srecna ti Nova i svi predstojeci praznici,pozdrav i sve najlepse.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. U ovom periodu mi se najvise dopada sto uzivam u praznicnoj atmosferi u toploti porodicnog doma i mogu biti pomalo lenja, jer sam usla u 9.mesec trudnoce ( cekam svoju prvu bebu - devojcicu )
    Mama joj pusta muziku, mazi stomak, prica joj dok se rita u stomaku i obe nestrpljivo cekamo da se upoznamo. Termin je ovo 23.1. ali videcemo da li joj se zuri ili ne :D
    Ovo mi je do sada najlepsi razlog po kome cu pamtiti 2016.godinu - tata, mala Viktorija i ja na okupu po prvi put u zivotu <3 <3 <3 ZIVELA LJUBAV!

    Ovo je sjajno darivanje i OBOOOZAAVAAM CRVENU BOJU TORBE <3
    GFC i FB - Dragica Vukomanovic
    inst - @dragce86
    SRECNI PRAZNICI I VELIKI POZDRAV!:)

    ReplyDelete
  8. FB:Dragana Boškovic Simic,Gfc:Cindarella,Ig:gagica007
    Ja zaista volim ovu prazničnu euforiju i uživam u svom ovom šarenilu i kiču.😊 Od kad imam njih tri,moje ćerkice,ushićenje je još veće,jer želim da im ispunim želje koje stoje ispod jelke a koje naravno ispunjava deda Mraz a ne ja,najviše volim kad ugledaju poklone i vrište od sreće i veruju da ih je zaista doneo deda Mraz. 😍 Volim da spremim i paketić sestričini,da obilazim radnje i kupujem ukrase za kuću,ne mareći što ću u januaru krpeti kraj sa krajem 😂 A najviše volim novogodišnju noć,kada deca spavaju a ja i suprug uživamo uz vino,vatromet i sreću što smo još jednu godinu završili uspešno i srećno,uz puno ljubavi i medjusobnog poštovanja.. 😉

    ReplyDelete
  9. Oduvek volim ovaj period godine zbog prazničnog nakita i dekoracije. Još od detinjstva kićenje jelke je predstavljao poseban trenutak u mom životu. Godinama sam dobar deo decembra i januara provodila tražeći neobične ukrase i tražila nove ideje koje mogu da realizujem sama. Onda sam "odrasla" par godina nije bilo unutrašnje čarolije i prelomnog trenutka kada sat otkuca ponoć. Mislila sam da me je zauvek napustila. Pre skoro 8 godina postala sam prvi put mama. Kako treba za novog člana porodice pripremani su posebni pokloni, nova jelka, čestitke... Malo po malo ushićenje praznicima se vratilo. Trudeći se da svojim princezama ulepšam praznike, probudila sam u sebi po malo zaboravljene osećaje i veru u čuda. Pre par dana smo okitili jelku, a moja mlađa ćerka je ostala dva sata izležavajući se na krevetu pored. Na pitanje šta radi, rekla je "Čekam da Božićni duh stigne." Verovatno citat iz nekog crtaća. Njihov iskren osmeh i pisma Deda Mrazu najveće su uživanje koje sam ikada doživela.

    ReplyDelete
  10. FB, GFC Olivera Babić
    IG @babicolivera

    ReplyDelete
  11. Pratim kao Borjana Stojanovic na GFC i FB Instagram nemam.U ovo vrijeme najvise me ispunjava vrijeme provedeno sa porodicom i prijateljima.Zajednicka druzenja, razmjena poklona, sreca je na sve strane :D

    ReplyDelete
  12. GFC: Jovana Milic
    Fb: Jovana Joja Milić
    Instagram: joja.99

    Trenutno u zivotu postoje 2 stvari koje me maksimalno ispunjavaju. Prva je sminka i sminkanje, prosto to obozavam da radim, volim da isprobavam nove stvari i jednostavno uzivam u tome. Druga stvar je youtube. Od uvek sam gledala nase youtuberke i uvek sam zelela da radim isto sto i one i ostvarila sam svoj san, skupila hrabrost i otvorila svoj youtube kanal i obozavam da snimam videe i da ,,pricam sa kamerom,,. Te 2 stvari me ispunjavaju i mislim da ce me ispunjavati do kraja zivota, naravno, nikad ne reci nikad nekim drugim stvarima, ali me ove dve stvari trenutno najvise ispunjavaju <3 :)

    ReplyDelete
  13. GFC Jasmina Stosic
    FB Jasmina Blazic Stosic
    IG ja_nina___
    Kao i svake zime ususkano,puno snova,nada i knjiga.Citam,citam,citam ...pijem cajeve,sacujem sta bih mogla da napravim od dekoracija za predstojece praznike -ili sta bih od kolaca umesila -nista spektakularno ali vrlo je prijatno biti ja tokom zime :D

    ReplyDelete
  14. Jasmina Draskovic Zdravkovic Ovih praznicnih dana volim da provodim vreme sa najblizima, da setam sa porodicom okicenim ulicama i uzivam u praznicnoj caroliji...Prelepo je darivanje a crvena je moja omiljena boja. Srecni praznici!

    ReplyDelete
  15. https://www.facebook.com/profile.php?id=1091751815
    kaca80@gmail.com
    Making love
    Be love
    :)

    ReplyDelete
  16. Trenutno sam kod sestre, tetke, sestricina i zeta u Republici Srpskoj. Malo pomagala za Svetog Nikolu, vise se druzili, danas obisli i malo sopingovali u Sarajevu. Jos dva dana i vracam se kuci u Beograd. Malo sa porodicom pa nastavljam put malo u Homolje. Pratim sa profila Danijela Perisic. 💝💝💝

    ReplyDelete
  17. GFC : Anica Mirosavljević ,
    FB : Anica Mirosavljević ,
    instagram : anica.mirosavljevic

    U ovo vrijeme najviše me ispunjava druženja sa mojim najmilijima, topli zagrljaji, iskreni osmijesi, radosna srca, osjećaj povezanosti i hrpa nesebične ljubavi pršti svugdje oko nas. Predivno.

    ReplyDelete
  18. Generalno, nisam neko ko voli zimu. Ona u meni izaziva neka setna i sumorna osecanja. Sto ne znaci da nema i lepih trenutaka. Naprotiv. Prvo, rodjendan mog decaka.. Cini mi se, dok se okrenuh, prodje tih sest zima.. Nije vise beba.. Hladni dani daju mi vise prostora za citanje - sto me posebno ispunjava. A tu su i kuhinjske carolije - bar dva tri puta nedeljno mesim pogace, hleb, kiflice, biskvite.. Sve sto deca vole, a i mi odrasli. Naravno, moj little helper uvek mora da bude tu negde da mi "pomogne" da pola kile brasna zavrsi po njemu i podu..😂 Ali sada uzivam u tome.. Jer za koju zimu nece vise imati takvih ambicija. 😉
    GFC Jelena Mitrovic
    FB Jelena Mitrovic
    Inst. @jecatheveca

    ReplyDelete
  19. Ispunjava me svašta <3 Od ćitanja knjiga,posebno uz čebence i vruć kakao mmm milina. Pa do osećaja da su ovi praznici vreme kada ljudi i porodica treba da se okupljaju,vole i poštuju,mada to bi trebalo biti tokom cele godine,jer je najlepši osećaj kada nekome daš toplu reč i osmeh makar to bio i stranc na ulici. Mnogo je došlo loše vreme ljudi su se otudjili,ni prijatelji nisu više što su bili,većina je postala ono što ni jedna duša ne treba da bude,a to je ljubomorna i pakosna prema drugima. Volite se ljudi širite ljubav i vedar duh,jer svima nam je potrebna da iskra razumevanja i dobrote. Ispunjava me najviše moj sestrić koji mi daje toliko snage i radosti kad me jako stegne njegovim ručicama pa počne da me ljubi samo kako deca znaju nevino i neiskvareno <3 Volim okićen grade i sve sitne radosti koje na ovi praznici donose. Iščekivanje prvog snega,kićenje jelke,šravljenje božićnin kolačića i svašta još nešto... A onda kad dodje Božic pa okupljanje sa porodicom na porodičnom ručku.kad tražimo paricu,ja je uvek nadjem :-D I tako ima svašta što me čini srećnom,ali bih najviše volela da smo svi zdravi to je ipak najbitnije! <3

    GFC: Jovana Travar
    FB: Jovana Spasić Travar
    IG: jovana.beba88

    ReplyDelete
  20. Nevena Ninkovic Bursac
    Nevena_andjeonametli :)

    Ovogodosnji praznici totalno mi se razlikuju od svih ovih godina,pa tako i mojima.Ispunjavalo me je pripremanje trpeze,kuvanje vina i rakije,ukrasavanje porodicnog doma.No,ove godine prilagodjavamo se novom clanu,maloj bebi Alekseju.
    Mama danima trazi kako da ga uslika u novogodisnjoj "kreaciji" i da na taj macim obelezimo 4.mesec.Trazimo rogove,pletenu korpu,a izmedju podoja ubrzano uredjujemo dom sa bezbroj lampica,jer iako su meni kic,ma ko mene vise pita.Bebi se svidjaju. :)
    Euforija je tu,obrt za 360c.
    Radujem se novoj porodicnoj tradiciji-nobogodisnje slikanje ✔,gledanke Bozicnih filmova u prosirenom sastavu-sledi.
    Uzivamo u danima koji nam slede,jer znamo sa ce i sledeca godina promeniti totalno.
    Ove godine,jedan clan nam je stigao na svet,naredne godine deka sa ulogom Deda Mraz i Bozic Bata nece biti tu.
    Do tada,pravimo medenjake,prelivamo ih glazurom i uz pucketanje vatre iz kamina gledamo stare bakine i dekine slike iz mladosti.
    Tradicija koju mi,unuci,sa ushicenjem cekamo pri svakom decembru.
    Ispunjava me moja porodica koja iako mi nekada pokida svaki moguci zivac,utice da ushicemo iscekujem ovo doba godine!

    ReplyDelete
  21. Trenutno sam jako prehladjena i samo hocu da spavam , nista vise :) A izmedju spavanja citam sve sto mi padne pod ruku. GFC Marina Makeup , fb Marina Suncica , ins marinasuncica .
    Srecna ti Nova 2017. I sve najbolje u radu !

    ReplyDelete
  22. GFC Ивана Перић Комшић
    Instagram @perickomsicja
    fb. Ивана Перић Комшић

    U ovom hladnom periodu me ispunjavaju prvi pokreti bebe u mom stomaku,i prica sa mojim starijim sinom,priprema na dolazak novog clana,ucimo se deljenju paznje i ljubavi,odgovori na hiljadu i jedno postavljeno pitanje,odmaranje,slusanje muzike... sa mojim andjelima nikada nije dosadno i zima mi ne moze nista... srecni predstojeci praznici :*

    ReplyDelete
  23. GFC wordmeallover, instagram huanabanana, FB Ana Pavlovic
    Praznici me uvek uvode u neka osecanja neznosti i zahvalnosti, za sve lepo sto mi je donela prethodna godina i za sve ljude sa kojima sam to lepo podelila. Volim Novogodisnju atmosferu i prvi sneg, okicene terase kuca i Bozicne filmove koji se u to vreme daju na programu... Volim sto na ulicama ima puno dece koja se grudvaju,sankaju ili prave Sneska Belica kada smo te srece da nas sneg obraduje. Volim tezge na kojima se prodaju dekoracije i cestitke, baloni i kuvano vino i cokolada. Volim kada ugledam u gradu Deda Mraza kako zabavlja klince i deli im slatkise :)... Volim koncerte na otvorenom iako mraz stipa jer je moja ruka u njegovoj ruci dok nam se hladni nosevi dodiruju. Volim praznike jer volim porodicu i svecani duh koji unosi u nase domove!

    ReplyDelete
  24. Super pokloni. Danijela Perisic, instagram @danijela.perisic 💝💝💝

    ReplyDelete
  25. GFC i FB Svetlana Krantic
    Pratim na IG svetlana_ceca_krantic
    Ono sto najvise volim da radim i sta me ispunjava je definitivno vreme provedeno sa svojim unucicima. Sva negativna energija nestane, vrate vas u detinjstvo, zaboravite sve muke i boli...oni su moji pokretaci, cine me mladom i moja svetla tacka na kraju tunela...
    svetlanakrantic@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. GFC Jasmina Agic
    Instagram Jasmina745
    Fb Jasmina Agic

    Poklon je savrsenstvo bez mane sve sto jednoj dami treba u ovu prelepu crvenu tasnu stane :)

    Najvise u ovom periodu sada uzivam u pravljenju raznih djakonja,paketica i ukrasa za decu.Uzivam u tome jer to mi je lepa inspiracija da radim ono sto volim.
    Pislastice pravim razne slatke i slane zq Novogodisnje i Bozicne dane.

    Srecni praznici :)

    ReplyDelete
  27. GFC Lidija Simic
    Instagram Lidijas.
    Fb Lidija Simic

    Sve pohvale oko poklona potrudili ste se :)
    Sto se tice ispunjenja oko praznika, najvise me ispunjava kada vidim da su osobe iz moje prodice zdravi i srecni ali zapravo ne samo iz porodice, volim kada vidim da je vecina osoba srecna i zdrava. Zdravi ljudi me ispunjavaju, zato sto su oni srecni. Ispunjava me okupljanje sa ljudima i mojom kucom. Volim da provodim vreme setajuci sa mojim ljubimcem ali me u tome nekada sprecavaju petarde ali nadam se da ce to brzo proci. Moram priznati da Novu godinu posebno ne proslavljam ali zato Bozic i Badnje Vece posebno volim, taj praznik me ispunjava i mislim da ce tako zauvek i ostati.
    Svima zelim sve najlepse u zivotu, jer ako zelite svima dobro dobro ce i biti.
    Sve najlepse !!

    ReplyDelete
  28. SRECNA NOVA GODINA SVE NAJ NAJ NAJLEPSE

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary