Top 10 proizvoda dekorativne kozmetike sa ogranicenim budzetom

Po samom naslovu posta mogli ste da zakljucite da se radi o malo drugacijoj prici. Zapravo, odlucila sam da vam pokazem koji su to proizvo...

Po samom naslovu posta mogli ste da zakljucite da se radi o malo drugacijoj prici. Zapravo, odlucila sam da vam pokazem koji su to proizvodi iz dekorativne kozmetike konkretno sminke a da su cenovno ograniceni, dakle svaki proizvod ponaosob ne prelazi budzet od 1.000rsd. Cesto mi stizu pitanja sa preporukom proizvoda koji ne prelaze tu cifru, pa samim tim ovim postom zelim odredjene proizvode da preporucim. Sve ove proizvode sam cesto i koristila u prethodnoj godini, bilo je jos nekoliko odredjenih ali sam zelela da izdvojim top 10 a da cenovno ne prelaze pomenutu cifru.



Avon pressed powder - medium
Essence All about matt Fixing compact powder 
Golden Rose Matte lipstick crayon - 17,02,12
Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick - 10,02
Garnier BB cream - medium
Maybelline Affinitone Foundation - 18
Essence olovka za obrve - 04 blonde
Catrice Illuminating Blush - 040
NYX Blush - copper



* Avon Pressed powder - puder sa kojim mozete sasvim lepo odraditi samu zavrsnicu sminkanja. Lepo matira lice ne presijava se i sasvim dobro leze na kozi. Moju suvu i osetljivu kozu lica dodatno ne isusuje sto je dodatni plus za njega. 

* Essence All about matt - odlican puder za fiksiranje sminke koji pruza dobru zavrsnicu sminkanja i kozu ostavlja lepo matiranu tokom celog dana. Beli je ali se na kozi izuzetno dobro nanosi, mozete ga naneti preko pudera i on ce fiksirati sve sto ste naneli na licu. 

* Golden Rose Matte Lipstick Crayon - Mat ruzevi u vidu olovke koji su za mene potpuno otkrice. Od kada sam kupila prvi zaista su me odusevili i sada ih imam u gotovo svim nijansama. Odlicno hidriraju i matiraju usne a boja je postojana. 

* Essence olovka za obrve - Olovka kojoj sam verna vec par godina unazad. Priznajem u medjuvremenu sam probala jos nekoliko ali sam se da li po navici ili zbog njenog kvaliteta uvek vracala njoj. 

* Garnier BB cream - Odlicna BB krema koja ima sasvim lepu pokrivnu moc sto nisam ocekivala od proizvoda ovog tipa. Takodje odlicno ostavlja kozu hidriranu cak i posle nekoliko sati. 

* Maybelline Affinitone Foundation - Super proizvod za ovaj cenovni rang. Ima solidnu pokrivnu moc, odrzava hidratantnost na kozi, lepo se nanosi i ne isusuje moju dodatno suvu kozu sto je jos jedan plus za proizvod. 



*Golden Rose Longstay Liqiud Matte Lipstick - Omiljeni mat ruzevi za usne koje sam probala u prethodnoj godini. Pre svega postojane i pigmentovane nijanse koje ostaju na usnama i posle konzumiranja hrane i pica. Najpozitivnija stvar kod ovih ruzeva je sto ne isusuju usne kao sto neki mat ruzevi znaju dodatno da isuse. 

* NYX Blush - Ono sto me pre svega vezuje za ovo rumenilo je ta prelepa nijansa koja savrseno leze na licu u prolece i jesen kada sam i najvise koristila ovo rumenilo. Pigmentovano je, ali ne u tolikoj meri da se lose blenda i nanosi, naprotiv, izuzetno je lako za nanosenje i izuzetno se sporo trosi. 

* Catrice Illuminating Blush - Rumenilo koje je odradjeno u dva tona ali se to prilikom nanosenja i ne primecuje. Ima u sebi sitan shimer ali je zanimljivo da se on prilikom nanosenja uopste ne primecuje. Lepo se blenda tako da izgleda kao mat rumenilo na licu a u ambalazi ako bolje zagledate videcete sitan shimer. 

* Poslednji proizvodi u ovom postu su cetke za sminkanje. Zapravo o njima sam uradila detaljnu recenziju sto mozete procitati OVDE i OVDE. Cetke koje zasluzuju da se nadju u ovoj grupi proizvoda a koje takodje ne prelaze ogranicen budzet. Vise o njima mozete procitati na linkovima koje sam ostavila. 











Da li vam je neki odredjeni proizvod privukao paznju, i da li ste mozda neki vec i probali ? A sigurna sam da jeste...

You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary