Review product > Labello Original Limited edition & Labellino

Svi smo svedoci koliko je nega usana izuzetno bitna zato ce danasnji post biti na tu temu. Izuzetno mi je drago sto mogu da vam predstavim...

Svi smo svedoci koliko je nega usana izuzetno bitna zato ce danasnji post biti na tu temu. Izuzetno mi je drago sto mogu da vam predstavim novu limitiranu kolekciju iz Labello-a a to je Original Sparkle. Balzami za usne spadaju u moju svakodnevicu kada je nega u pitanju. Koristim ih tokom celog dana kao i pred samo spavanje kada je hidratacija jako bitna. Sto se ove kolekcije tice, rec je o njihovom originalnom Labellu s tim sto je sada izradjeno u 6 razlicitih boja ali u ''sparkly'' pakovanjima. Dakle imamo, zeleno, crveno, ljubicasto, srebrno, zuto, i roze Labello. Sama pakovanja izgledaju jako lepo i na poklopcima se vide sitne sljokice sto ide uz sam naziv ove limitirane kolekcije. Smatram da je ova kolekcija plasirana u pravi momenat, znate i sami da je tokom hladnih meseci hidratacija jako bitna, pritom su same usne tokom celog dana izlozene vetru i slicnim stvarima. 


Takodje jos jedan proizvod iz Labella je Labellino i moram priznati meni jedan od omiljenih. Dolazi nam u dva razlicita mirisa, jedan je crvena jabuka i malina dok je drugi mint. Izuzetno mi se dopada ovo pakovanje i vec je jedan sa mirisom maline i crvene jabuke zauzelo mesto u mojoj torbi i stalno ga nosim sa sobom. 










You Might Also Like

1 коментара

  1. Obožavam Labello i u svakoj torbi imam po jedan. lepo je videti ovakvu sliku...
    https://milanasweetlife.blogspot.com/

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary