Review product > Eveline Cosmetics proizvodi za negu

Za danasnji post za vas sam pripremila nekoliko proizvoda sa kojima cu vas malo bolje upoznati. Rec je o brendu Eveline Cosmetics. Pre izv...

Za danasnji post za vas sam pripremila nekoliko proizvoda sa kojima cu vas malo bolje upoznati. Rec je o brendu Eveline Cosmetics. Pre izvesnog vremena sa sajta Tradeexpress.co.rs koji je generalni uvoznik za pomenuti brend, stigao mi je paket sa proizvodima gde sam imala prilike da nekoliko proizvoda testiram i prenesem vam utiske. U paketu su se nasla tri proizvoda, Purifying micellar water ( miceralna voda), Ultra-moisturising body milk (mleko za telo) i Nail Therapy ( 8 u 1 ucvrscivac za nokte )


Kada je rec o miceralnim vodama ( Purifying Micerall Water 3 in 1), priznajem da skidanje sminke bez njih ne mogu da zamislim i prosto se zapitam kako sam pre funkcionisala kada ih na trzistu jos nije ni bilo. Po meni su one kao obavezan proizvod kada je skidanje sminke u pitanju. Ova miceralna voda 3 u 1 je bez alkohola sto sam prvo primetila i zelim da pohvalim. Dolazi u plasticnoj prozirnoj ambalazi kao i vecina proizvoda, militraze 400ml i smatram da ce vam izvesno vreme lepo potrajati. Kada je o dozeru rec, radi se o klasicnom poklopcu ali koji je funkcionalan za nanosenje proizvoda na tufer. Proizvod ima blag prijatan miris koji na kozi ne ostaje. Naznaceno je da otklanja i vodootpornu sminku u sta sam se i sama uverila. Namenjena je za normalnu i kombinovanu kozu ali meni je izuzetno lepo prijala na kozi. U prvom mahu sam mislila da ce mi posle koriscenja iste koza ostati suva i dehidrirana ali susta suprotnost. I ako je meni navika da se posle koriscenja miceralne vode umijem, koza mi je ostala mekana na dodir i nisam imala onaj zategnuti osecaj neprijatnosti. Dakle, ne zateze kozu i ne iritira je, cak mi nije smetala ni kada sam skidala sminku sa ociju. Lepo skida sminku sa lica i ociju i ne ostavlja masni trag na kozi.





Naredni proizvod je 8 u 1 ucvrscivac za nokte ( Nail Therapy ). Sjajan proizvod koji odmah u startu zelim da pohvalim. Verujem da se svaka osoba susrela sa slabim i lomljivim noktima, ali posle ovog tretmana verujem da ce vas problem biti umanjen ili cak i potpuno uklonjen. Tretman dolazi u ambalazi tipicnoj kao jedan lak za nokte militraze 12ml. Nije totalno proziran kao vecina tretmana i ima prakticnu cetku za nanosenje. Ima jak ostar miris ali to ne treba da vas zbuni, to je zato sto sadrzi supstance koje podsticu jacanje noktiju. Ako ga redovno koristite zasigurno cete primetiti razliku. Ja sam ga nanosila redovno pre laka za nokte i znatnu razliku sam primetila tek prilikom polovine istrosene bocice. Nokti su postali izuzetno jaci, nisu se lomili i listali. Brze rastu i moram da primetim da su dobili poseban sjaj, mozda zbog toga sto sam tretman nanosila pre laka za nokte, ali vi mozete kako vam odgovara. 



 Sto se tice poslednjeg proizvoda u ovom postu on mi je bio preko potreban za ovaj period. Rec je o izuzetno hidrirajucem mleku za telo sa bambusom i alojom ( Ultra-Moisturising body milk bamboo & aloe ). Jako lepo zeleno pakovanje sa dobrim dozerom. Najvise volim proizvode za negu tela koji na sebi imaju pumpicu , lepo se istisne proizvod i nije potrebno ono dodatno zatvaranje poklopca sa vec nanetim proizvodom na ruci. Ima 350ml i jako je lepog mirisa koji se malo i zadrzava na kozi. Kao osoba ciji je tip koze suv, ovakvi proizvodi su mi uvek dobrodosli. Ovo mleko sasvim dobro ostavlja kozu hidriranu i lepo se nanosi, dakle koza ga brzo upija i nije potrebno dodatno cekanje dok se ono osusi i upije. U ovom periodu kozi je potrebna dodatna hidratacija, i mislim da je ovo mleko odlicno da se postigne taj prirodni balans na kozi. 





You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary