KrauterhoF sampon na bazi kofeina i zelenog caja

Nega koze i kose je jako bitna stavka i spadam u osobe koje se vise neguju nego sminkaju ali trudim se da tu napravim odredjeni balans. Ka...

Nega koze i kose je jako bitna stavka i spadam u osobe koje se vise neguju nego sminkaju ali trudim se da tu napravim odredjeni balans. Kada pogledate outfit fotografije prvo sto cete primetiti je garderoba koju nosim ali posle toga je kosa. Od kada sam uplovila u svet blogovanja najcesce su mi stizala pitanja u vezi kose. Od toga kako je negujem sa cim je perem pa sve do samog stilizovanja iste. Povremeno se trudim da isprobam novitete koji nam dolaze na trzistu ali donekle ostanem dosledna proizvodima kojima se uvek vratim i koji su deo moje rutine.


Tako da danas imam da vam predstavim novitet na trzistu koji nam dolazi iz KrauterhoF-a a rec je o samponu na bazi kofeina i zelenog caja za rast kose. Proizvode iz njihovog asortimana sam vec imala prilike da probam ali sampon za kosu sada sam prvi put imala prilike. Kofein jača oslabljen koren kose i stimuliše ga tokom pranja. Pored osvežavajućeg mirisa, ovaj šampon na bazi kofeina sadrži i vitamin B3, kao i pantenol za lepu kosu. Sampon sadrzi 250ml i vec na pola potrosenog proizvoda ja sam primetila razliku. Dakle koristila sam ga intezivno od kada mi je stigao i odredjenu razliku u samoj cistoci kose primeticete prilikom prvog pranja. Samo teme glave je znatno cistije i dobro hidrirano. Kada je rec o samom rastu kose, to sam primetila tek nakon sto sam potrosila polovinu sadrzaja proizvoda. Dakle, pocela je da raste nova kosa i primecuje se da je postala gusca. Napomena je da sampon treba nakon samponiranja ostaviti dva minuta da stoji na vlasistu, medjutim ja to nisam praktikovala i opet sam primetila dobre efekte. Sampon ima dobru gustinu tako da ce vam malo biti potrebno da biste dobro samponirali vlasiste i kosu.


You Might Also Like

1 коментара

  1. The information and facts talked about in the report are a few of the very best out there
    https://www.divaswigs.com/96-human-hair-lace-front-wig

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary