April Favorites

Vreme je za post o proizvodima koje sam koristila prethodnog meseca, u postu ce biti kozmeticki proizvodi kao sto ste navikli do sada a i t...

Vreme je za post o proizvodima koje sam koristila prethodnog meseca, u postu ce biti kozmeticki proizvodi kao sto ste navikli do sada a i tu su par radnom stvari.
Kako ste u prethodnim postovima favoriti meseca citali o Loreal Skin Perfection miceralnoj vodi, tokom aprila sam probala i ovu Garnier PureActive Micellar Cleansing Water. Zapravo ona je namenjena od osetljive do masne koze  sklonu nepravilnostima. Veoma lepo ocisti lice ne ostavlja lepljiv trag na kozi.Svakako necu puno duziti, bice posebnog posta namenjen ovoj miceralnoj vodi ali svakako je preporucujem. 

Kada su u pitanju vlazne maramice, ali ne kucno pakovanje vec ono sto uvek nosimo sa sobom odnosno u torbi, ja sam promenila mali milion njih. Sve su bile lepljive, miris je bio prejak i jednostavno nisu lepo ocistile i osvezile ruke. I napokon sam pronasla one koje su jako dobre i koje zaista rade to sto treba da rade. U pitanju  su Cleanic refreshing wet wipes vlazne maramice sa antibakteriskim dejstvom. U pakovanju su 15 maramica i jedna je sasvim dovoljna da lepo ocisti i dezinfikuje ruke.
Takodje, ovaj Balein gel za brijanje sa prelepim mirisom vanile je bio jos jedan od omiljenih proizvoda u aprilu.


Nisam bas bila sigurna da li sam ovu kremu ubacila vec u neke favorite, i jesam tako da u ovom postu mozete videti.
Novo mleko za kosu iz Balee sam zelela da probam zato sto prethodno koje sam koristila se jako dobro pokazalo. U pitanju je mleko za kosu od kokosa i breskve koje je bez silikona i namenjeno je za suvu i ostecenu kosu. Ja ga koristim posle pranja radi lakseg rascesljavanja, na kosi ostavlja lep miris i kosa je mekana i glatka.

Sto se tice lakova za nokte, tamnije nijanse najmanje volim da koristim ali ovaj koji mi je stigao sa sajta Amazingy.com najcesce sam koristila u aprilu. 

Od ruzeva kao sto znate najvise korisitim pink nijanse, zasto, ne znam ali te nijanse mi se najvise svidjaju. Ovaj kremasti ruz iz Nyx-a je odlican i u aprilu sam ga bas dosta koristila. Postojan je dosta i lepo je pigmentovan, svakako planiram jos neki da probam iz te kolekcije ruzeva.

Kada su radnom stvari u pitanju, morala sam u postu da ubacim i ovu sjajnu narukvicu koju bukvalno ne skidam. Ona je sa sajta Soufeel.com, i zaista je fenomenalna. 



Da li ste probali neke od ovih proizvoda i koji su vasi utisci?





You Might Also Like

2 коментара

  1. Very nice! the lipstick looks pretty

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ja bih volela da probam mleko za kosu :)


    http://karminisanje.blogspot.com/

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary