May Favorites

Kao i svakoga meseca, tu je kozmeticki post u kome mozete videti neke od proizvoda koje sam najcesce koristila u sada vec prethodnom mesec...

Kao i svakoga meseca, tu je kozmeticki post u kome mozete videti neke od proizvoda koje sam najcesce koristila u sada vec prethodnom mesecu. 
To su najcesce proizvodi koje preporucujem i drugima i koji su meni odgovarali. 

Balea luxury losion za ruke 
Gliss hair repair maska za kosu 
Balea gel za tusiranje Paradise Beach
Bales losion za telo tropical sunshine 
Krema za ruke Tesori Oriente 
Nivea crema 
Balea univerzalna krema 
Essence rumenilo 
Golden Rose lak za nokte sa magnetima 

Balea Luxury losion za ruke, nalazi se u prelepom pakovanju od 150ml.
Kod Baleinih prozivoda me najcesce privucu pakovanja, a ono sto je dobro to je da su gotovo svi njihovi proizvodi jako povoljni a opet dobija se sasvim ok kvalitet, naravno uvek ce da postoji proizvod nekog brenda koji ce vas razocarati pa ce tako mozda neki i Balein, ali naspram ceni, kvalitet je dobar. 
Nego da se vratimo na losion za ruke. On je sa mirisom vanile i ono sto sam ja stekla utisak je da lepo hidrira ruke sto je i bitno, lepo se upija i za sada je odlican.

Maske za kosu jako cesto menjam, a ovu sam uzela u maju. U pitanju je Gliss Hair repair sa keratin kompleksom. Ono sto mi se svidelo kod nje je sto je dosta gusca za razliku od ostalih Glissova koje sam probala. vodoljno je da se na kosi drzi svega minut i kosa ce posle toga biti jako mekana i svilenkasta. 
Za ova dva proizvoda necu nista pisati, prosto morate da ih probate da vidite kakav prelep miris ostavljaju na kozi. 


O Balea univerzalnoj kremi sam pisala u OVOM tako da o njoj necu previse da duzim. 
Sto se tice Tesori Oriente kreme za ruke, to je do sada krema koja je najvise parfemisana od svih koje sam do sada probala, kupila sam je u Liliju, cisto ono usputno uzela, naravno zbog pakovanja i pokazala se odlicno, 
Sa ovom malom Nivea kremicom sam se povremeno mackala, za nju vec ne treba nista dodatno pisati. 


S obzirom da nisam verovala u lakove za nokte sa magnetima, probala jedan, ne secam se koji je brend u pitanju bio i totalno se razocarala. Medjutim kada mi je u ruke zapao ovaj Golden Rose,od tada samo njega koristim. Odlican je. Lak je dovoljno dobre gustine da se cak i sa jednim slojem lepo postigne efekat. Svakako planiram da probam jos neku nijansu. 
Da li ste prodali neke od ovih proizvoda i koji su vasi utisci?

You Might Also Like

2 коментара

  1. meni je super ona jazz age balea krema s mirisom ruža, slično pakiranje kao ta mornarska (po veličini mislim), držim je u torbi i mažem s njom ruke.

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary