JUNE FAVORITES

  Sada vec rubrika, dok je na pocetku bilo i izostanaka sto se tice posta o mesecnim favoritima.Vec mi je postala rutina kada pronadjem ne...

  Sada vec rubrika, dok je na pocetku bilo i izostanaka sto se tice posta o mesecnim favoritima.Vec mi je postala rutina kada pronadjem neki proizvod sto mi odgovara a koji sam koristila doslovno u datom mesecu, stavim na jedno posebno mesto i na kraju meseca se nadje upravo ovde, na blogu. 


  Nivea pena za ciscenje lica za suvu i setljivu koza je bila dosta dosta koriscena. Sredstva koja ujutru koristim za ciscenje i osvezavanje lica jako cesto volim da menjam, slobodno mogu reci jednom mesecno, to obicno bivaju pene za lice ili gelovi. Ova Niveina je bas za moj tip koze, i ono sto uvek gledam kod bilo kojeg proizvoda za lice je da mi lice dodatno ne isusi i ne ulepi, a ova je bas zbog toga dobra. 


  A tu su i dva spreja, jedan za gornji deo tela a jedan za donji :) Balea deo sprej senzitiv je jedini dezodorans koji meni trenutno odgovara (manje pakovanje uvek nosim u torbi),zato sto je jako nezan i uopste ne izaziva svrab sto kod mene pojedini jesu izazivali. On je sa aloe verom i sto je jako bitno ne sadrzi alkohol. Drugi sprej je sprej za stopala iz Oriflame sa mirisom kivija. On sadrzi u sebi mentol koji jako lepo hladi stopala i osvezava. 


  Gliss thermo-protect ulje za kosu. Ono je namenjeno da kosu stiti od toplote prilikom koriscenja fena. Ulje koje se zaista lepo pokazalo vec nakon prvog koriscenja. Probala sam ga i kao zastita od toplote ali sam ga takodje par puta nanela i na kosu kada sam je vec presusila i totalno oblikovala. Kosa ga jako lepo ubija a ono sto me posebno odusevi kod njega je sto ostavlja dugotrajan i lep miris do narednog pranja kose.


  Kokosovo ulje je ulje koje je melem apsolutno za sve, ja sam ga koristila za kosu, lice pa cak i u ishrani. Necu se puno zadrzavati na njemu, iz razloga sto cu poseban post posvetiti samo njemu.


  Sto se tice Golden Rose sminke u siroku ruku sam je izbegavala. Medjutim kada sam pocela da slusam po raznim Youtube kanalima kako se mogu naci dobri proizvodi tog brenda odlucila sam da probam. Uzela sam vise stvari ali ova dva proizvoda su mi se dopala i njih sam najvise koristila. U pitanji je lak za nokre Golden Rose selective u nijansi 66, skoro pa neon pink nijansa. I maskara Defined lashes maxim eyes, koja ima jako dobru cetkicu i za sada se odlicno pokazuje. 


  A tu su i totalno random stvari. Ove divne naocare su mi stigle sa sajta Dresslink i bukvalno ih prethodnog meseca nisam skidala. A ova kafa je otkrice meseca. Kafu ranije nisam toliko konzumirala ali od kako imam jako nizak pritisak nekoliko kafe dnevno prosto ne smem da izbegnem. A ova iz Granda je savrsena. Ono sto je jako dobro, malo je pakovanje pratkicno ja ih u torbi uvek imam nekoliko, priprema se jako brzo, mozete sipati vrucu-vrelu vodu sa cesme, ne mora se nista kuvati i kafa je premna. Ono sto je odlicno je sto ima originalni ukus turske kafe. Odlicna stvar.


Da li ste probale neke od ovih proizvoda, i kakvi su vasi utisci? 


You Might Also Like

9 коментара

  1. Ja imam Oriflame kremu iz ove linije, divno miriše :) A kokosovo ulje još lepše :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam nista vise probala iz te kolekcije, ali s obzirom da sprej lepo mirise, pretpostavljam da su i ostali proizvodi dobri. A kokosovo, naravno, pojela bih miris da mogu ;)

      Delete
  2. Super preporuke, a fotografije su odlicne ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O hvala najlepse, i moj trud neko da pohvali :**

      Delete
  3. a bas sam se pitala kakvo je Gliss ulje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto, sada imas odgovora. Bice posta i opsirnije o njemu :)

      Delete
  4. Super post!

    U mom novom postu pročitaj o tretmanu lica crna lutkica !

    XoXo Venoma
    Venoma Fashion Freak

    ReplyDelete
  5. Great! i love Nivea Skin Care :)
    kisses

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary