4. godine mog Dnevnika

01.04.2012 . zakoracala sam u svet blogovanja. Neiskusna i neinformisana kako to sve ide, resila da radim po svome i vodim blog na osnovu ...

01.04.2012. zakoracala sam u svet blogovanja. Neiskusna i neinformisana kako to sve ide, resila da radim po svome i vodim blog na osnovu svog licnog nahodjenja. Tada svega par nekoliko blogova, danas totalna ekspanzija istih. Delimicno mi je drago kada vidim nove i kvalitetne sadrzaje, ali sa druge strane zao mi je sto se danas blogovi ''stvaraju'' radi dobijanja stvari i slicno, ali to je neka druga tema...
Od prvog posta do danas, stekla sam dosta iskustva i naucila dosta toga. Ono sto je najbitnije od svega, je da blog vodite zato sto to vi volite. Kada sam zapocela pisanje bloga, nisam ni znala a ni slutila da to jednog dana moze postati posao, od koga mozete pristojno zaraditi a pritom voleti to sto radite. Ono sto ja mogu reci posle cetiri godine ono najlepse sto mi je blog doneo, jeste nova poznanstva i jedno jako lepo prijateljstvo. U konsultaciji sa vama sam menjala sadrzaje na blogu i tako poboljsala sam sadrzaj. 
Necu duziti mnogo i obecati razne sadrzaje i neke novine, svakako ce ulazak u petu godinu blogovanja biti malo drugaciji, a vama ostaje da ostanete verni citaoci kao i do sada i da zajedno prolazimo kroz razne teme i sadrzaje. 




Sandale : Amiclubwear.com

You Might Also Like

7 коментара

  1. Fenomenalne slike. Neka je sa srećom u petoj godini blogovanja, nadam se da ćeš ove godine otvoriti i YT kanal :) Pozdrav!

    ReplyDelete
  2. Blog ti je divan,zelim ti jos mnogo godina uspesnog pisanja!
    Stikle su luudilo,mnogo mi se svidjaju!

    BebaGottel
    Instagram
    Facebook

    ReplyDelete
  3. Srecan rodjendan blogu! Puno uspeha ti zelim i samo tako nastavi!

    poljubac Adela Acanski

    ReplyDelete
  4. Cestitam i zelm jos puno, puno lepih godinica uz blog, i svega sto si zelis :)

    Kiss

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary