GlamBox - Mart 2016

Prethodnog meseca sa vama sam podelila utiske februarske  Glambox  kutije, i zaista mi je drago sto ste posle citanja posta, resili da obe...

Prethodnog meseca sa vama sam podelila utiske februarske Glambox kutije, i zaista mi je drago sto ste posle citanja posta, resili da obezbedite sebi jednu kutiju za naredni mesec. Meni je zaista jako drago zbog toga, sto i zapravo znaci da preporuke koje procitate na blogu, znate i da iskoristite.
Ovoga puta rec je o martovskoj GlamBox kutiji, koja je stigla prethodne nedelje. Necu se ponavljati, sta je zapravo GlamBox kutija, ko nije upucan (verujem da je to zanemarljiv broj) mozete procitati na ovom postu.

U kutiji su se pronasla tri proizvoda u fullsize pakovanju,ostalo su bili testeri, prateci flajeri i jedan vaucer. 
Biobody Hydro Care – hidratantna krema za normalnu i kombinovanu kožu 
Melem – prirodna zaštitna krema
Bioten Skin Moisture – Double Action Eye Make-up Remove
Deborah Dermolab – dnevna krema
Max Factor – Miracle Touc
D&G  – Dolce Rosa Excels
Marrakesh Oil Hair Styling Elixir
Vaučer za kupovinu Marrakesh proizvoda


Biobody Hydro Care dnevna krema sa ekstratom krastavca i vitaminom E podstice stvaranje kolagena, zaustavlja starenje i stiti kozu.Regulise lucenje masnoce, suzava pore, hidrira, revitalizuje kozu, smanjuje bore i nadutost, otklanja edeme i tamne kolutove oko ociju. 
30ml - cena 1020rsd



Melem je namenjen intezivnoj nezi osetljive koze. Aktivno zadrzava vlagu,hidrira i omeksava suvu kozu, uz pouzdano revitalizujuce dejstvo. Koristi se na kozi i sluzokozi jer ne sadrzi konzervanse, silikone i kortikosteroide.
10ml - cena 300rsd



Uzorak - Deborah DermoLab dnevna krema sa zastitnim faktorom SPF10 duboko prodire u kozu, hidrira i otklanja bore i fine linije. 
50ml - cena 1790 rsd 


Uzorak - Marrakesh Argan uzlje za kosu sa uljem argana i konoplje hidrira, neguje omeksava i stiti, daje sjaj, brzo se upija , ne masti kosu i skracuje vreme susenja kose. Ne sadrzi paraben i vestacke boje. 60ml - cena 2560rsd
Uzorak - Max Factor Miracle Match Foundation sa silikonskim sastojkom koji se ponasa kao hidratantna krema, pruza lako razmazivanje i srednje pokrivanje, a cestice koje reflektuju svetlost smanjuju vidljivost. Cena 1899rsd


Vaucer u vrednosti od 500 din koji mozete iskoristiti za kupovinu Marrakesh proizvoda. 


Uzorak - D&G Dolce Rosa Excelsa je svez cvetni miris sa papajom, belim narcisom, lokvanjem i dve zavodljive vrste ruze, od kojih je africka divlja ruza prvi put koriscena u parfimerstvu i pruza smeo i moderan karakter. 50ml cena - 11690rsd



Ono sto bih ja mogla da dodam, da mi je favorit ove kutije definitivno Melem. Pre svega zato sto je namenjen nezi osetljive koze kao sto je moja i zato sto se sada prvi put susrecem sa ovim proizvodom. 
Ako ste se i mi ovoga marta druzili sa GlamBox kutijom, koji je proizvod vas favorit?
I daaa, svakako imate vremena da porucite aprilsko izdanje GlamBox kutije.


You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary