Dermix - Body Balm

Verovatno ste upoznati sa informacijom da sam pocetkom aprila meseca zapocela saradnju sa brendom  Dermix.rs   Dermix je brend koji je k...

Verovatno ste upoznati sa informacijom da sam pocetkom aprila meseca zapocela saradnju sa brendom Dermix.rs 
Dermix je brend koji je kreiran u skladu sa najnovijim dostignucima i osnovnim principima naucne dermatologije. Svi preparati iz kolekcije sluze za negu koze i stimulaciju njene prirodne sposobnosti regeneracije i zastite. Dermix recepture su rezultat naucnog rada i dugogodisnjeg iskustva renomiranog Prof. dr M. Milojevica i naucnog tima Dermatoloskog centra. Strucnost ovog tima u oblasti kozmetske dermatologije i njihova  posvecenost ocuvanju zdrave i lepe koze garant su visokog kvaliteta i idealne sinergije sastojaka u Dermix preparatima.

Ovoga puta pisacu vam o mleku/balzamu za negu tela.Testirala sam ga skoro tri nedelje i bas iz razloga da bih mogla vama da prenesem prave utiske. 
Sklono tome da imam osetljivu kozu, rezultat i sam utisak je sjajan.Ali zaista. Proizvod dolazi u ambalazi od 200ml prilicno je gust za razliku od svih prethodnih koje sam koristila. Bez parabena je sto mene posebno odusevljava, nezne bele boje  i sadrzi  karite (shea butter), kakao i vocne kiseline.
Veoma se lepo razmazuje s obzirom da je malo gusci  i najbitnije od svega ovo je jedini balzam za telo koji ostavlja osecaj kao da se konstatno nalazi na telu do narednog tusiranja.Dakle ostavlja veoma mekanu kozu, glatku na dodir  sto je najbitnije kod proizvoda za ovu namenu. 

Ako volite jake mirise za telo to kod ovog balzama necete pronaci zato sto je miris dosta ostar i sadrzi blagu dozu mirisa kakaa. Sam balzam se upste ne lepi tako da ga mozete nanositi i tokom dana, ja sam ga najvise koristila uvece nakon tusiranja i koza mi je ostala hidrirana i tokom narednog dana. Cena balzama je 968dinara, ali ako se uzme u obzir kakvo je samo dejstvo proizvoda i kakva je koza posle njegovog koriscenja smatram da je cena pristojna. Mogu ga koristiti cak i trudnice i deca sto dodatno opravdava sam kvalitet.






Proizvod mozete naruciti na njihovom sajtu, vrse dostavu za bilo koji grad u Srbiji, a link za porucivanje je sledeci >http://www.dermix.rs/index.php/sr/on-line-porucivanje/body-balm-detail

Da li ste probale neki proizvod iz Dermix asortimana?


You Might Also Like

7 коментара

  1. Odlicno neguje kozu, malo sporije upija, ali vredi! Jedina zamerka ide na miris koji je meni preintenzivan :)

    ReplyDelete
  2. Super post! Trenutno testiram njihov losion za lice i makeup remover, za sada sam zadovoljna posebno losionom....

    ReplyDelete
  3. Koristila sam celu liniju prošle godine i zaista su svi proizvodi odlični!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas mi je drago sto imas lepe utiske, i ja sam zadovoljna :**

      Delete
  4. Tragam za dobrim losionom za telo pa cu se sa ovim druziti ! :*

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary