Dermix AntiAge Hidrator za lice

Prethodnog meseca imali ste prilike da citate recenziju jednog Dermix proizvoda a ovoga puta doslo je vreme i za drugi njihov proizvod k...

Prethodnog meseca imali ste prilike da citate recenziju jednog Dermix proizvoda a ovoga puta doslo je vreme i za drugi njihov proizvod koji sam dobila na testiranje. U pitanju je Dermix Antiage Hidrator za lice. Verovatno ce vas zbuniti cinjenica da je sam proizvod Antiage i da je namenjen pretezno osobama koje imaju preko 30 godina (tako sam ja makar bila ubedjena) medjutim ovakav proizvod nekome moze odgovarati i ako ne prelazi vec pomenute godine starosti. 


Antiage hidrator za lice je idealno izbalansirana dnevna i nocna krema. Pogodna za sve tipove koze, ukljucujuci i masnu. Obezbedjuje kozi dugotrajnu hidratantnost, bez dodatnog zamascivanja. Sadrzi antisolarni zastitni faktor SPF15. Naneti ujutru ili uvece na prethodno ociscenu kozu lica i vrata.


Ja sam kremu koristila samo uvece na prethodno ociscenu kozu lica, medjutim znate da je moja koza suva i osetljiva pa sam u nekoliko navrata imala blago ''neslaganje'' sa samim proizvodom. 
Najbolji efekat sam imala kada na ociscenju kozu prvo nanesem termalnu vodu da mi malo omeksa kozu pa tek onda nanesem samu kremu. Jedino sam tada uspela da je dobro razmazem i da mi blago hidrira kozu. Opste je poznato da suvoj kozi ne moze svaka krema za odgovara i da krema koja se nanosi na lice mora da bude hidratantna. Meni je ova krema dala malo hidratacije, ali za moje lice je potrebno nesto sto ce davati dodatnu vlaznost i elasticnost kozi.
Za osobe koje imaju mesovitu i masnu kozu ovo je idealan proizvod. 
Samu kremu cu nastaviti i dalje da koristim ali u kombinaciji sa termalnom vodom kada ostavlja najbolji efekat. 



Sam proizvod dolazi u jako lepom i kvalitenom pakovanju to moram da naglasim u militrazi od 50ml. Jako se lepo i dobro dozira na pumpici koje je na vrhu same boce. 
Ambalaza je izuzetno kvaliteno odradjena pa samim tim proizvod deluje skupoceno. 


Krema je bele boje, ne previse gusta i verujem da se na mesovitoj i masnoj kozi mnogo bolje razmazuje nego na mojoj, takodje je bez parabena sto mene posebno obara sa nogu. 

Takodje, lepa vest je sto je mozete poruciti na njihovom sajtu i da je dostava potpuno besplatna. 




Da li je neko probao Antiage hidrator za lice, i posebno me zanimaju vasi utisci?


You Might Also Like

3 коментара

  1. čini se super ova krema:)

    www.modaodaradosti.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I zaista jeste, moras je probati da bi videla kako radi svoj posao :**

      Delete
  2. Deluje mi skroz zanimljivo za probati:)

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary