Kozmeticki favoriti - april & maj

Mart i april mesec je protekao bez pisanja o proizvodim koje vam preporucujem. Pravi razlog zaista ne bih znala, ali zato vam u ovom postu...

Mart i april mesec je protekao bez pisanja o proizvodim koje vam preporucujem. Pravi razlog zaista ne bih znala, ali zato vam u ovom postu prikazujem malo vise proizvoda prosto da nadoknadim to sto za prethodna dva meseca nije bilo. I slobodno mogu reci da su ovo proizvodi koje mozete naci u bilo kojoj drogeriji i zapravo ovo su favoriti i proleca. 
Vecinu ovih proizvoda ste videli na drustvenim mrezama na kojima svakoga dana sa vama delim to sto mogu da vam ja iskreno preporucim, ali je dosta lakse da ih ovde vidite na jednom mestu. 
Nekoliko brendova koji ce se pronaci u nastavku posta sam dosta puta zaobilazila da probam ali eto po prvi put se desilo da su me neki proizvodi upravo tog brenda i odusevili. A koji su to proizvodi, posebno cu naglasiti. 



Bioten Skin moisture dvofazni odstranjivac sminke
Estar losion za lice 
Balea gel za umivanje 
Burra nocni krem za aktivnu negu koze 
Estar piling maska sa ekstratom frangipanija
Balea Soft & Clear gel protiv bubuljica 
Avon 3 u 1 ulje za stopala 
Dermix mleko za negu tela
Avon univerzalni balzam 
Ela balzam kakao buter
Balea sampon za suvo pranje kose 
Balea professional Oil Repair uljani sprej za kosu 
Essence Wake up Spring rumenilo 
Essence all about matt fixing compact powder
Essence coverstick
Avon sredstvo za jacanje noktiju
Maybelline lak za nokte 317
Golden Rose rich color lak za nokte  08,74,139


Kada je nega lica u pitanju, u zavisnosti koje proizvode koristim desi se da volim da probam i neke nove. Nije to toliko cesto pogotovo kada je lice u pitanju, ali pored onih koji zauzimaju moju stalnu rutinu ciscenja lica probam i nesto novo. 
Prvi proizvod koji me je kupio pri prvom koriscenju je Estar losion za lice. Na testiranje mi je stigao pocetkom maja meseca  i od tada ga cesto koristim. Necu vise pisati nista dodatno o njemu, zato sto ce naredni post o kozmetici biti upravo o njemu gde cu vam preneti sve detaljno.

Na redu je proizvod brenda Bioten i to je upravo jedan od brenda koji sam zaobilazila da koristim. Razlog je bio jednostavan, posle njihove miceralne vode, zatim losiona nisam imala zelju nista da probam. Totalno sam se razocarala i rekla sam, dobro ja sam sa njima zavrsila. Ako se secate posta proizvodi koje ne preporucujem, e upravo tu su se i pronasli ti proizvodi. Ali ovaj proizvod je totalna suprotnost onoga sto sam od njih probala. U pitanju je Skin Moisture dvofazni odstranjivac sminke oko ociju. Cak ni njega nisam kupila, vec mi je on stigao u GlamBox-u.  Sam odstranjivac je daleko bolji od nekih koje sam vec probala. Prva stvar koja je meni bitna kod dvofaznih sredstva da mi ne ostavljaju preterano masnu kozu. Jako lepo skida maskaru, ne peckaju oci od njega, primetila sam da se relativno brzo trosi (125ml) ali opet vredi da ga ponovo kupite. I najbitnija stvar, ne ostavlja preterano veliki sloj masnoce oko ociju. Veliki plus od mene. 

Poslednja preporuka u ovom postu kada je ciscenje lica u pitanju je proizvod skroz slican jednom vec prikazanom (u ranijim postovima). 
Balea gel za umivanje sa mirisom maline. Ja ga totalno obozavam. Znate vec moju osetljivu kozu i da sam presrecna kada pronadjem neki povoljan proizvod a da je pritom odlican. Pre svega sjajno mirise, nije previse tecan da vam ''bezi'' iz ruke i sto mi se dopada u sebi ima sitne granulice koje se savrseno rastope kada utrljavate na licu. Odlicno cisti i koza ostane mekana posle koriscenja kao da ste naneli masku za lice. 



Burra kozmetika je odlucila da me totalno prisvoji za sebe. Pre svega sam bila odusevljena kremom za aktivnu negu oko ociju (vise detalja OVDE) nakon toga sam pocela aktivno da koristim nocni krem za aktivnu negu koze. Proizvod koji je obelezio sve moje nocne rutine nege i koji mi u svakom pogledu prija kozi. Necu puno duziti zato sto sam o ovoj kremi vec pisala, vise detalja mozete pogledati OVDE gde cete pronaci i link na kome je mozete poruciti. 

Moje odusevljenje kada je Estar kozmetika u pitanju, cu podeliti u narednom postu kao sto sam obecala, ali trenutno omiljena maska mi je upravo iz njihovog asortimana. Ovoga puta rec je o piling maski sa ekstratom frangipanija. Savrsenstvo od maske koja kozu ostavlja da ja to vama ne mogu opisati. Toliko hidriranu, mekanu, neznu na dodir, nahranjenu. Veliki plus ali svakako cu detaljno sve ispisati u narednom postu. 

Kada je rec o sitnim bubuljicama na kozi, zaista sam mucila muku sa tim. Nisam osoba koja ima prevelik problem ali naprosto dodje period kada se one pojave i prtiom ih nisam mogla nisacim ukloniti. Odusevljenje ovog proizvoda sam podelila sa vama na drustvenim mrezama i dobila sam pregrst pitanja. Na proizvod sam naisla sasvim slucajno, trazeci u drogeriji nesto sasvim drugo i resila bas ovo da uzmem i probam. I nisam se pokajala. U pitanju je Balea Soft & Clear gel protiv bubuljica.
Dakle sam proizvod je gelaste strukture, ima jako dobar aplikator za nanosenje i odlicno radi svoj posao. Sam postupak je jako jednostavan. Ja ga nanosim direktno na mesto koje je kriticno moj savet je da je najbolje uvece da to uradite i da tako ostavite nista vam svakako ne moze stetiti. Ujutru normalno isperete. Sam gel ne dozvoljava da se to sve siri vec samo isusi kriticno mesto. Ima 15ml i sasvim je dovoljno naravno sve u zavisnosti kakva vam je koza i kakav problem imate. 




Nega stopala je kod mene podjednako bitna kao i neka lica. Vec znate da se kunem u kremu koju koristim godinama za negu, ali jos jedan proizvod sam uvela u samu rutinu. Rec je o Avon 3 u 1 ulje za stopala. Ne nanosim ga bas svako vece, ali tri puta nedeljno je meni sasvim dovoljno. Ne volim bas pretezno miris lavande odnosno u ovom ulju mi ne prija ali bitno je da ga koza lepo upija. Da ne naglasavam da koza ostane mekana i odlicno hidrirana. Sadrzi 50ml.

Losionima nikada kraja. U prethodnom mesecu je to bio Dermix mleko za negu tela. O njemu sam vec pisala OVDE gde mozete i videti vise detalja. Svakako od mene imate preporuku zato sto odlicno hidrira kozu i ostavlja lep miris. 

Kada je rec o nezi usana, tome nisam davala puno znacaja i onda sam dosla u situaciji da moram dodatno da ih hidriram u svakom momentu. Univerzalni balzam iz Avona sa pcelinjim voskom je bio taj koji sam nanosila kada sam van kuce za malo hidratacije ali pre svega zbog savrsenog mirisa koji ostavlja. Ali kada je rec o proizvodu koji mi je bas pomogao to je upravo onaj koji je rucno izradjen i na prirodnoj bazi. U pitanju je Ela-prirodna-kozmetika ciji link do stranice ostavljam. Balzam od kakao butera je nesto sto mi je oporavilo ispucale usne. Dakle nanosila sam ga ujutru i uvece u malo debljem sloju, sutradan sam odmah videla razliku. Usne su bile veoma hidrirane i mekane sto je mene kupilo i odusevilo. Na fotografiji je i slika tako da mozete devojku kontaktirati ili na broju telefona ili na njenoj stranici. Uvek prednost dajem prirodnoj kozmetici kao sto je ova. Ogroman plus. 




Sampone za suvo pranje kose sam probala zaista dosta i jos uvek mi je Batiste omiljeni ali nekako u maju mi je ruka najvise polazila za ovaj Balea. Zelela sam da ga maksimalno istestiram i prenesem vama utiske. Ovaj je konkretno za svetlu boju kose i mogu reci da se lepo pokazao. Ne ostavlja preveliku belinu na kosi sve je naravno do toga sa koje razdaljine ga nanosite, lepo upija masnocu kose i sasvim je dobar. Imate i za tamniju boju kosu. Ambalaza je od 200ml. 

Naredni proizvod me je oborio s nogu. Balea Professional Oil Repair uljani sprej za kosu. Namenjen je veoma suvoj i ostecenoj kosi. Kada ga nanesete na mokroj kosi moze vam sluziti za lakse rascesljavanje. Ja sam ga ipak najvise nanosila na suvoj kada je vec sredjena. Znate da ja najcesce uvijam kosu i super mi je sluzio kada sam zelela da lokne definisem ili kada mi se ipak malo umrsi, nanesem malo spreja i super rascesljam. Ambalaza je od 100ml. 



Avon lakove za nokte kao i svu preparativu i dekorativu sam zaobilazila bez ramisljanja. Probala sam nekoliko puta i nista mi se nije dopalo. Opet, sasvim slucajno i bez ikakvih ocekivanja sam porucila sredstvo za jacanje noktiju. Takodje i ovaj proizvod sam podelila sa vama na drustvenim mrezama. 
Prvo koriscenje mi je bilo ''svasta, sta li sam ja kupila'' i digla ruke od njega. Ali kao sto znate ja to probam 3-4 puta pa se tek onda proizvoda odreknem, resila sam jos jednom da ga probam. Lepo ja namazala prvo njega, sacekala da se osusi i tek onda nanela lak za nokte. Pre svega, nokte mi je skroz oporavio. Imala sam dosta neravnina na odredjenim noktima, svi su se listali. Sam proizvod je duze drzao lak na noktima a skidanjem laka nokti su bili mekani i bez iskrzalih krajeva. Veliki plus

Naredna dekorativa za nokte su lakovi. Jedan Maybelline 317 sam bas cesto koristila, ali su mi GoldenRose u nijansama 08,74 i 139 bili omiljeni. 



Proizvodi gde je dostpuno online porucivanje ostavila sam vam likove. 

Koji proivod vam je privukao paznju i da li ste neki vec probali? 



You Might Also Like

2 коментара

  1. Koristila sam Dermix BodyBalm, ali zbog mirisa nekako mi više prija zimi da ga koristim. Estar piling je odličan, prijatno sam iznenadjenja. Kupila sam Essence puder za matiranje, mislim da ga nikada neću potrošiti. Taj Balea sprej za kosu sam planirala da kupim, ali videvši sastav(alkohol na drugom mestu) odložila sam kupovinu. :/

    ReplyDelete
  2. Golden Rose lakove za nokte obozavam i upravo te i koristim samo ove nijanse nisam probala vise volim zagasite ! :)

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary